På gensyn til
HI Tech & Industry Scandinavia

Industriens mødested
Vi ses 30. september - 2. oktober 2025

Se programmet for 2023

Tre begivenhedsrige dage på HI-messen

Tre meget skønne og begivenhedsrige dage er nu veloverstået. Relationer blev plejet, nye netværk blev skabt, der blev handlet og samlet dugfrisk viden i et fremadskuende univers. Hele teamet bag HI-messen sender en stor tak til alle, der bidrog til endnu en vellykket branchefest i Herning. Vi glæder os til næste gang!

Få tilbud på en stand og en gratis online profil

Udstillernes vidensdeling

Bliv udstiller hos os

Som udstiller på HI-messen bliver du en del af et fremadskuende univers. Et univers med høj faglig viden, netværk og innovative muligheder som tiltrækker en stor skare af relevante indkøbere. 
Skal du være med?

Næste gang

HI Tech & Industry Scandinavia 
30. september - 2. oktober 2025

Ja tak, lad mig høre mere 

Oplev stemningen fra
HI-messen
2023

Bliv en del af et stærkt samlingspunkt

HI-messen er samlingspunktet for indkøbere og leverandører fra hele branchen. Messens univers skaber de perfekte rammer til at netværke med kunder, leverandører, samarbejdspartnere og kollegaer.

Bliv klogere på fremtidens produkter

Vi befinder os i forandringstid. Nye problematikker skaber nye produkter og nye løsninger. Mulighederne er mange og der bliver flere og flere. Få indblik i fremtidens produkter på HI-messen.

Få et vidensmæssigt forspring

Træd ind i et vidensforum med alt fra de nyeste teknologier til spændende konferencer. Bliv præsenteret for de nyeste tendenser i industriens verden og få et vidensmæsigt forspring.


Se nye produkter og løsninger hele året

Følg løbende med i udviklingen af fremtidens produkter, når leverandører til den industrielle branche uploader produktnyheder og løsninger online på HI-messens hjemmeside.

Se dem her

 

Digital visning af produktnyheder

Følg udviklingen hos leverandører til industrien online

Du behøves ikke vente til næste HI-messe for at blive klogere på forskellige udviklingsmæssige tiltag i branchen. Hold dig løbende ajour her når industriens leverandører løbende deler træk og tendenser samt nye produkter og løsninger.

Følg med her

Der netværkes og skabes leads på Formland

Kontakt os

Er der dukket spørgsmål op til standbooking eller messen generelt, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på en stand

Vi kan skræddersy en løsning til dig alt efter behov og ønske. 

Få et tilbud på en stand

keyboard_arrow_up