Artikler

Nyudviklet GRACO malerpumpe giver store energibesparelser

arrow_backTil oversigten

31. august 2023 | LINDLARSEN A/S

Graco har revolutioneret markedet med udviklingen af den nye el-pumpe Quantm. Store energibesparelser og en bedre drift er nøgleord for dette nye produkt som Graco selv betegner som en ”game-changer” på markedet for malerpumper.

QUANTM er ikke bare endnu en elektrisk pumpe: det er en game-changer. QUANTM har et revolutionerende elektrisk motordesign, der reducerer driftsomkostningerne og leverer driftsikkerhed og pålidelighed til at holde din produktion kørende. Med flere muligheder og materiale-opbygninger, er QUANTM ideel til de fleste typer lakker og er en meget pålidelig drop-in-erstatning for dine nuværende mindre effektive pneumatiske pumper. Det unikke selvansugende, pakningsløse design, leverer jævnt og stabilt flow og er den eneste elektriske membranpumpe på markedet, der går i dvale under for højt tryk og reducerer nedetid forårsaget af pumpefejl fra tilstoppede ledninger eller lukkede ventiler. Pumpen føler selv for lav eller høj modstand og regulerer sit tryk.

QUANTM er konstrueret til at være mere støjsvag, mere effektiv og ultra-pålidelig, samtidig med at den leverer energibesparelser, der reelt vil styrke din grønne produktion og bæredygtighed.

Pumpen skal kun tilsluttes el og kræver således ikke trykluft. Derved vil der være en reel energibesparelse på op til 80%, hvilket giver investeringen en kort pay-back tid og sikre dig daglige besparelser.

Det er tid til at genoverveje din pumpestrategi og løfte din bundlinje ved at konvertere til en QUANTM elektrisk pumpe.

Flere artikler fra LINDLARSEN A/S

Artikel er skrevet af:

LINDLARSEN A/S

Hos LINDLARSEN skaber og leverer vi løsninger, der fungerer og styrker vore kunders konkurrenceevne.

Solide kompetencer indenfor maskiner, anlæg, service, reservedele og forbrugsvarer – primært til den træ-, alu- og plastbearbejdende industri er baseret på mere end 50 års virke i branchen.

Vores passionerede team gør forskellen – og vi elsker udfordringerne fra vores kunder.

Se profil
keyboard_arrow_up