Artikler

Optimering af overfladebehandling, limning og filtrering

arrow_backTil oversigten

31. august 2023 | LINDLARSEN A/S

Vi mixer din cocktail!

Overfladebehandling er ofte en både kompleks og dyr proces, hvilket vi hos LINDLARSEN ønsker at udfordre samt optimere på. Et bredt sæt af parametre er afgørende for, at man i sin overfladebehandling opnår et optimalt forhold mellem kvalitet, ensartethed, god økonomi samt et godt arbejdsmiljø. En cocktail – som ikke altid er nem at mixe korrekt.

En forbedring af disse forhold, opnås sjældent ved blot at vælge et eller flere produkter, men at udnytte det rette mix af parametre, for at opnå synergier og forbedringer.

Derfor er de faglige viden-ressourcer og erfaring afgørende vigtige for at kunne mixe og optimere korrekt. Vi stiller på HI-messen med en del af vores stærke team, hvor vi i fællesskab med vores gæster er klar til en dialog om overfladebehandling og hvordan den kan optimeres hos netop dig.

De primære produktgrupper, der udstilles på HI, er indenfor lakpumper, sprøjteudstyr, limpåføring samt filtrerings- materialer.

LINDLARSEN’s produktprogram indenfor overfladebehandling er meget bredt – og rummer også lakeringsmaskiner, anlæg samt robotløsninger.

Vi viser fra vores primære leverandører, som f.eks. GRACO og Wiltec, de seneste nyheder indenfor bl.a. filtrering og sprøjtepåføring, tillige med nye og kost- effektive lakpumper.

Læg vejen forbi os på HI23-messen i Herning, 3.-5. oktober. Vi står klar til en dialog om, hvordan vi kan forbedre dine overflader og din økonomi.

Flere artikler fra LINDLARSEN A/S

Artikel er skrevet af:

LINDLARSEN A/S

Hos LINDLARSEN skaber og leverer vi løsninger, der fungerer og styrker vore kunders konkurrenceevne.

Solide kompetencer indenfor maskiner, anlæg, service, reservedele og forbrugsvarer – primært til den træ-, alu- og plastbearbejdende industri er baseret på mere end 50 års virke i branchen.

Vores passionerede team gør forskellen – og vi elsker udfordringerne fra vores kunder.

Se profil
keyboard_arrow_up