Artikler

Schleich løfter niveauet for motortest

arrow_backTil oversigten

26. maj 2023 | BLICHFELD Power & Measurements A/S

Nu har du mulighed for at opleve Schleich MTC2 R7 - En nyudviklet analysator, der løfter niveauet for motortest.

Den type test er ofte forbundet med lange testtider ved PD-test og mindre pålidelige registreringer af viklingsfejl. Netop de to områder har Schleich forbedret med deres patenterede 50 Hz Pulse-Frequency teknologi, som reducerer testtiden med op til 75% ved PD-tests.

Desuden har deres patenterede ”peak to peak” målemetode gjort registrering af viklingsfejl langt mere pålidelig end ved almindelige motortest.
Testeren er et helt nyt design fra Schleich og er bygget op med særlig fokus på stabilitet, fleksibilitet og særlig hensyntagen til produktion og service.

Schleich er lykkedes dem at udvikle en tester, der sætter nye standarder på markedet for motortest. Hele konstruktionen indeni er bygget op med ekstra stødabsorbering og alle komponentplaceringer er nøje gennemtænkt for nemmere service.

Af andre funktioner kan nævnes:
- Fuldt integreret RLC test.
- 4 testforbindelser med ”Four-Wire” teknologi og en PE-forbindelse i deres nye 9-polede stik monteret på testeren.
- 11 forskellige indbyggede testmetoder

Blichfeld Power & Measurements er godkendt forhandler af testudstyr og driftsinstrumenter fra Schleich. Klik for at læse mere om den nye Schleich MTC2 R7 og kontakt os gerne for en demo.
https://blichfeld.dk/motortest/schleich-mtc2-r7/

Flere artikler fra BLICHFELD Power & Measurements A/S

Artikel er skrevet af:

BLICHFELD Power & Measurements A/S

Hos BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S har kundeservice højeste prioritet. Vi bestræber os på at levere den bedste service før- under- og efter handlerne, og som kunde kan man drage stor fordel af vores tekniske viden indenfor måleteknik. Alle vores sælgere har praktisk og teoretisk viden, som vi benytter til at hjælpe vores kunder på bedste vis.

Vores omfattende sortiment er målrettet kvalitetsudstyr, og er baseret på leverandører der står ved deres kvalitet. Hertil har vi ensartede priser, så alle bliver behandlet ligeligt. Ved kontinuerligt behov, laver vi også rammeaftaler.

På vores

Se profil
keyboard_arrow_up