Artikler

UNDGÅ AT BLIVE LÅST INDE MED ET TRÅDLØST LÅSESYSTEM FRA CASTELL

arrow_backTil oversigten

15. august 2023 | OEM Automatic Klitsø

Med vores sikre låsesystemer kan du få ro i sindet omkring personlig sikkerhed. Castells låsesystem bruges ofte i applikationer, der udgør en høj risiko for operatøren.

TIPS OG GUIDES
Oplukkelige beskyttelser som luger og porte til farlige maskinbevægelser skal have en form for lås. Som et alternativ til konventionelle elektriske låsekontakter kan der anvendes låsesystemer. Mekaniske låsesystemer betyder minimal ledningsføring og nem installation. Med en af vores styrekontakter brydes styrekredsløbet, og maskinen stopper. Nøglen der slippes fra kontakten bruges så til f.eks. at åbne en dør. Hvis der er flere døre på maskinen, kan en skifteenhed bruges til at frigive flere nøgler. Det betyder, at der ikke er behov for ledninger, hverken til dørene eller koblingsenheden.

SÆRLIGT VELEGNET TIL PERSONLIG SIKKERHED
Låsesystemer er særligt velegnede hvis der stilles høje krav til komponenter med hensyn til miljøbestandighed og pålidelighed. Castells låsesystem bruges ofte i steder, der indebærer en høj risiko for operatøren, for eksempel i betonblanderindustrien, robotindustrien eller produktionsprocesser.

BRUGERFORDELE
- Nem at samle
- Sikker at betjene
- Ingen elektriske ledninger til luger/porte
- Klarer hårde miljøer, selv udendørs
- Også velegnet til Ex-miljø
- Castells produkter opfylder højeste sikkershedsniveau PLe i henhold til DS/ENISO 13849-1:2016.
- Der findes rustfri stål-versioner af alle låsesystemerne.

Artikel er skrevet af:

OEM Automatic Klitsø

OEM Automatic Klitsø er en af Europas ledende leverandører af komponenter til industriautomation. Et bredt og dybt sortiment, sammensat af produkter fra ledende producenter giver kunden unik mulighed for at samle sine indkøb fra én leverandør.

Vi fungerer som vores producenters salgs- og markedsorganisation på det danske marked. Ved vores lokale nærvær, kundskab og service tilfører vi merværdi til vores producenter og kunder. For at udvikle og udvide vores produktsortiment er et tæt samarbejde med både producenter og kunder meget vigtigt. Vores producenter er specialiserede inden for deres

Se profil
keyboard_arrow_up