Artikler

Vi har fået ny hjemmeside

arrow_backTil oversigten

5. juli 2023 | ICS A/S

Vores nye hjemmeside er endelig klar
Vi har glædet os til at kunne annoncere lanceringen af vores nye hjemmeside! Efter flere måneders hårdt arbejde er vi nu klar til at præsentere vores nye digitale platform for både eksisterende og nye kunder samt vores samarbejdspartnere.

Moderne og intuitivt design
Den nye hjemmeside er skabt i et moderne og intuitivt design, som både er brugervenligt og let at navigere i. Vi har også opdateret indholdet, så det nu er mere informativt og relevant for vores besøgende.

På den nye hjemmeside præsenterer vi både vores produkter, vores brands samt de brancher, som vi kan hjælpe med komponenter til. Samtidig fortæller vi om de muligheder, der er, for rådgivning og vejledning gennem vores dygtige supportfunktion.

Fokus på det digitale
Vi har på den nye hjemmeside samt i vores fremadrettede kommunikation med vores kunder stor fokus på det digitale, som vi mener er vejen frem – også i vores branche.

Vores nye hjemmeside er kun begyndelsen på vores digitale rejse. Vi vil fortsat opdatere og forbedre indholdet, tilføje nye funktioner og lytte til feedback fra vores besøgende for at sikre, at vi altid leverer den bedst mulige onlineoplevelse.

Vi har selvfølgelig også tænkt på, hvem vores besøgende er, og hvor de har brug for at kunne tilgå vores hjemmeside, derfor er den optimeret til at fungere problemfrit på tværs af forskellige enheder og skærmstørrelser.

Forbedret kundeoplevelse
Vi håber, at vores nye hjemmeside vil forbedre kundeoplevelsen og gøre det nemmere for vores besøgende at finde det, som de leder efter. Vi ser frem til at modtage feedback og arbejde med at gøre hjemmesiden endnu bedre i fremtiden.

Har du spørgsmål til hjemmesiden eller vores produkter, eller er du i tvivl, om vi kan hjælpe netop din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Flere artikler fra ICS A/S

Artikel er skrevet af:

ICS A/S

ICS A/S leverer ekspertise samt et bredt udvalg af intelligente komponenter herunder bl.a. sensorer, fotoceller, encodere, induktive følere, strømforsyninger, tællere og relæer. Vi er fotocellespecialister og leverer ikke blot el komponenter, men sikrer færre driftsstop, og dermed høj effektivitet og udnyttelse af ressourcerne. Som industriens problemløser og samarbejdspartner har vi siden 1986 rådgivet om løsninger til mange slags opgaver. Ofte tager vi aktiv del i udviklingen af nye ideer og projekter. Vi sikrer, at du får den optimale løsning – hver gang! Vores samarbejdspartnere er bl.a. S

Se profil
keyboard_arrow_up