Artikler

Vögtlin Instruments - ny leverandør

arrow_backTil oversigten

9. august 2023 | E. Eberhardt Procesinstrumentering ApS

Det er en stor glæde for os at meddele at vi i juli 2023 indgik vi en distributørkontrakt med Vögtlin Instruments for det danske marked.

Vögtlin er allerede et veletableret produkt på det danske marked gennem mange år og vores rolle bliver at fortsætte og videreudvikle salget.

Vögtlin er en schweizisk specialist i udvikling af præcisionsflowinstrumenter. I de sidste 35 år har Vögtlins floweksperter sikret produkter og løsninger af høj værdi til flowmålings- og kontrolopgaver. Vögtlins masseflowmålere og masseflowkontrollere til gasser med digitalt og analogt output og IP67/NEMA6- og ATEX-beskyttelse kan bruges til en bred vifte af applikationer:

Gasanalyse
Laboratorieudstyr
Farmaceutisk / Biotek / Life science
Forskning og udvikling
OEM og andre industrielle applikationer og løsninger

Innovative produkter baseret på den nyeste teknologi
Vögtlins højpræcise flowmålings- og reguleringsenheder er baseret på højteknologisk halvleder MEMS-sensorteknologi. Med mere end 300.000 solgte enheder er Vögtlin en stærkt respekteret global aktør på dette marked. Denne succes kommer fra en holdning om at levere de bedste produkter, løsninger og tjenester og være en del af kundernes succes. Vi ser frem til, i samarbejde med Vögtlin-teamet, at hjælpe dig med at få den bedste flowløsning!

Vores OEM-partnere og vores kunder har brug for pålidelig kvalitet og gentagelig ydeevne. Som en ISO 9001:2015-certificeret virksomhed kan Vögtlin garantere de højeste kvalitetskrav.

Artikel er skrevet af:

E. Eberhardt Procesinstrumentering ApS

Hos Eberhardt har vi siden 1972 leveret procesinstrumentering til alle brancher inden for industrien som distributør for en række anerkendte producenter fra det meste af verden.
Procesindustrien stiller høje krav til de måleinstrumenter der skal overvåge og optimerer deres processer. Hos Eberhardt har vi mere end 50 års erfaring med levering af procesinstrumentering til virksomheder i hele Danmark inden for alle brancher – lige fra mejeri og farma til asfalt og beton. Vores medarbejdere er specialiserede på hvert deres felt, og den store tekniske viden gør os i stand til at finde de rette løs

Se profil
keyboard_arrow_up