BLICHFELD Power & Measurements A/S

G 5606

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

kolding, denmark

Hos BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S har kundeservice højeste prioritet. Vi bestræber os på at levere den bedste service før- under- og efter handlerne, og som kunde kan man drage stor fordel af vores tekniske viden indenfor måleteknik. Alle vores sælgere har praktisk og teoretisk viden, som vi benytter til at hjælpe vores kunder på bedste vis.

Vores omfattende sortiment er målrettet kvalitetsudstyr, og er baseret på leverandører der står ved deres kvalitet. Hertil har vi ensartede priser, så alle bliver behandlet ligeligt. Ved kontinuerligt behov, laver vi også rammeaftaler.

På vores adresse i Kolding har vi moderne seminarfaciliteter, som jævnligt bruges af sælgere og leverandører til træning og uddannelse af kunder. Vi har også vores egen kabelbane, så man kan få koblet teori og praksis sammen i forbindelse med kabelfejlfinding, kabeltest og kabeldiagnose.

Firmaet Erik Blichfeld A/S blev grundlagt i 1981 og har i 2019 skiftet navn til BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S. Op gennem tiderne er der opbygget en bred erfaring indenfor branchen. Virksomheden har gennemført generationsskifte som officielt overtog ledelsen i 2016 og kontinuiteten er derved sikret for vedvarende samarbejde og support med vores kunder.

Mød os

Salgsafdeling

BLICHFELD

Mød os på standen eller kontakt os på tlf. 75522020

Kontakt

Salgsafdeling

Produkter fra BLICHFELD Power & Measurements A/S


Artikler skrevet af BLICHFELD Power & Measurements A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra HI Tech & Industry Scandinavia.

keyboard_arrow_up