RG ROM GUMMI

J 7226

Antal medarbejdere

51-100

Lokationer

Lemvig, Danmark

Støvring , Danmark

Find os på

RG ROM GUMMI er blandt Danmarks største og mest alsidige produktionsvirksomheder af kundespecifikke løsninger i teknisk gummi, plast eller skum. Vores in-house kompetencer er mange, og her kan bl.a. nævnes varmvulkanisering, gummistøbning, digital cutting, splitning, stansning, CNC-Fræsning og CNC-Drejning.

Med vores alsidige og moderne produktionsfaciliteter i Lemvig har vi kompetencerne og maskinerne til både at producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, hurtigt og effektivt. Det betyder, at I kun skal forholde jer til én leverandør med garanti for høj kvalitet og service i hele processen.

Vores mange års kendskab til materialer og produktionsmetoder sikrer jer et effektivt forløb fra produktion til levering. Vi stræber efter at levere den mest fornuftige og bedste løsning, der lever op til jeres kravspecifikationer.

Mød os

Martin Jørgensen

Salgschef, Industri

Kontakt

Martin Jørgensen

Søren Ydesen

Marketingansvarlig

Kontakt

Søren Ydesen

Dorthe Frederiksen

Teknisk Salg

Kontakt

Dorthe Frederiksen

Per Storm

Teknisk Salg

Kontakt

Per Storm

Produkter fra RG ROM GUMMI


Artikler skrevet af RG ROM GUMMI


Cases skrevet af RG ROM GUMMI


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra HI Tech & Industry Scandinavia.

keyboard_arrow_up