DAN Palletiser A/S

Antal medarbejdere

51-100

Lokationer

Vemmelev, Danmark

Find os på

DAN Palletiser A/S leverer løsninger til nogle af verdens største producenter og engrosfirmaer inden for føde- og drikkevareindustrien, den grafiske og kemiske industri samt dyrefoderindustrien.
Vi håndterer alt fra små opgaver til store komplekse løsninger. Med vores omfattende program af pallelastere, kan vi løse komplekse opgaver, og er ikke bange for at tage en udfordring op.

I vores standardløsninger får I en enkel og driftssikker maskine. Nye pallemønstre kan nemt programmeres via operatørpanelet. Der kan på en og samme maskine køre både ¼, ½ og 1/1 paller i træ eller plastik. Derudover tilbyder vi en række specialløsninger. Vores palleteringsløsninger kan håndtere en række forskellige produkter:

- Plastikbakker
- Kasser
- Åbne kasser
- Spande
- Aviser og blade
- SRS-kasser
- Poser og sække
- Bakker
- Flasker

Vi fokuserer på at imødekomme kundernes individuelle krav til palletering og andet internt transportudstyr for at opnå en optimal løsning – uanset om det gælder at finde den optimale løsning ved at minimere produktionsomkostninger, sikre en øget produktionskapacitet, bedre logistik og effektivitet, eller hvis der er tale om krav til høj volumen produktion. Og som en del af BILA Group kan vi nu komplementere med flere muligheder og kompetencer.

DAN Palletiser har også deres egen serviceafdeling, hvor vi servicerer vores færdigleverede projekter samt løser individuelle opgaver året rundt. Afdelingen har en bred vifte af kompetencer inden for al mekanisk og elektrisk service/fejlfinding.

Læs mere på www.dan-palletiser.dk

Mød os

Simon Rune Sørensen

COO

Kontakt

Simon Rune Sørensen

Maria Mazanti

PA/Sales Coordinator

Kontakt

Maria Mazanti

Produkter fra DAN Palletiser A/S


Cases skrevet af DAN Palletiser A/S


Events oprettet af DAN Palletiser A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra hi Tech & Industry.

keyboard_arrow_up