PROFIBUS Danmark

E 4060

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Helsingør, Danmark

Find os på

PROFIBUS Danmark er en medlemsdrevet interesseforening, der arbejder med og understøtter industrielle kommunikationsteknologier baseret på PROFIBUS og PROFINET samt andre teknologier, der supporteres af den internationale paraplyorganisation PI, der er en forkortelse for PROFIBUS & PROFINET International.

Foreningen er upolitisk.

Foreningen er en nonprofit-organisation, som ikke driver handel og lignende profitgivende aktiviteter.

Mød os

Tina Brogaard

Udstillingskoordinator

Kontakt

Tina Brogaard

Michael Nielsen

Formand

Michael er formand for PROFIBUS Danmark. Til daglig arbejder han som product manager i Digital Industries i Siemens A/S.

Kontakt

Michael Nielsen

Ole Krogshede - Max Fodgaard A/S

Sales Engineer, EX-materiel - Automation

Ole Krogshede arbejder som salgsingeniør hos Max Fodgaard A/S. Og Max Fodgaard er medlem af PROFIBUS Danmark og er inviteret til at være en del af PROFIBUS Danmarks stand. Ole arbejder med teknisk salg og udvikling af eksplosionsbeskyttet elektrisk materiel, primært sammen med Fodgaards tyske leverandør, R. Stahl Schaltgeräte.

Kontakt

Ole Krogshede - Max Fodgaard A/S

Jørgen B. Jensen - Max Fodgaard A/S

Salgsingeniør

Jørgen B. Jensen arbejder som salgsingeniør hos Max Fodgaard A/S. Og Max Fodgaard er medlem af PROFIBUS Danmark og er inviteret til at være en del af PROFIBUS Danmarks stand.

Kontakt

Jørgen B. Jensen - Max Fodgaard A/S

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra hi Tech & Industry.

keyboard_arrow_up