Cases

FASTGØRELSE AF SOLCELLER

arrow_backTil oversigten

6. juli 2023 | Præstmark A/S

SOLOK SIKKERHEDSSKRUER TIL DINE PROJEKTER

Præstmark har et solidt program af geniale sikkerhedsskruer.

En af vores kunder kontaktede os, da de ønskede at fastgøre solceller på offentlig tilgængelige standere, der skulle være 100% tyveri- og vandalsikret.

Vi fandt en løsning med Solok sikkerhedsskruer, hvor skruens specielle hoved sikrer, at hver eneste kunde har sin egen helt unikke ‘one-of-a-kind’ bit.

Fordele ved Solok sikkerhedsskruer er:

At der er utallige variationer til Solok-bits, derfor vil din værktøjskode være unik for din skrue og dermed øge sikkerhedsniveauet.
Ved efterbestilling skal den unikke værktøjskode og andre informationer oplyses, før nye skruer og bits kan genbestilles.
Vi tilbyder et komplet sortiment af selvskærende træskruer og metriske maskinskruer fremstillet med dit unikke hoved, der er produceret i stål eller A2 rustfrit stål samt tilhørende special bit.
Se vores hjemmeside med sikkerhedsskruer, møtrikker og bolte her.

Flere artikler fra Præstmark A/S

Casen er skrevet af:

Præstmark A/S

Præstmark er grundlagt i 1956 og har dermed over 60 års erfaring som rådgivende ingeniør-/handelsvirksomhed indenfor befæstigelse og beslag. Derudover har vi stort kendskab til låsebeslag- og mekanisme, hængsler og sourcing.

Vi er en innovativ samarbejdspartner, og vores spidskompetencer er at udvikle smarte, intelligente og unikke industrielle løsninger i samarbejde med jer.

Via dialog, vidensdeling og kreativ tankegang får vi indblik i dine ønsker om optimering og udvikling. Denne viden gør os i stand til at skabe en bedre sammenhæng mellem din udvikling, dine indkøb og i sidste ende

Se profil
keyboard_arrow_up