Vær med, når hele industrien
mødes på HI-messen

30. september - 2. oktober 2025

Få et tilbud på en stand

Vil du også styrke din virksomheds position i industrien?

Tag del i HI Tech & Industry Scandinavia - en b2b-messe, der gennem mere end 60 år har været industriens mødested og den ideelle platform til at blive synlig for potentielle beslutningstagere, styrke dine kunderelationer og indsamle en masse aktuelle leads.

Som udstiller får du mulighed for at præsentere dine produkter og løsninger for flere end 18.549 fagfolk (2023), optimere din viksomheds vækst og pleje dit forretningsnetværk. 

Bliv udstiller

Derfor skal du blive udstiller

Vær synlig for dit netværk og kommende kunder når hele industrien mødes.

Se alle fordelene

Styrk dine relationer

Skabe endnu stærkere relationer til de kunder, du kender i dag - men også møde et stort potentiale af nye kunder.

Boost dit salg

Profiler dine produkter og løsninger til beslutningstagere fra en bred vifte af brancher inden for industrien.

Hvilke virksomheder udstiller på HI?
Mød 3 af dem her

Se flere udstillere

"Det er altid en god idé at deltage på HI, da man møder en bred vifte af virksomheder fra hele Skandinavien. Vi har haft adskillelige møder med højt profilerede kundeemner, som vi efterfølgende har indledt et stærkt samarbejde med. Messen udgør desuden en fantastisk mulighed for at pleje nuværende samarbejde og man får en klar dybere forståelse for kundens behov."

Ruben Andreas Riksted - Marketing Manager, Lyras

Prototal Damvigs logo

''Vi fik i 2021 over 300 leads med fra hi-messen, både eksisterende og nye kunder. Begge grupper vægter højt for os, da det giver os en unik mulighed for at vise, hvordan vores vision om at blive First Choice for alle vores kunder, er mere en bare en vision på et papir. Derudover er hi en unik ilddåb for vores nye kolleger, da der ikke findes en lignende mødeplads med så mange både leverandører, konkurrenter og kunder''.

Claus Pedersen - Country Manager Scandinavia, RS Components A/S

RS Components logo

”AVN Gruppen udstiller selvfølgelig på årets HI-messe. Det gør vi fordi, vi lever af at servicere og sælge produkter til den danske og nordeuropæiske industri. Når vi udstiller på en messe, er vores succes-kriterier at pleje eksisterende kunder, få nye kunder og brande vores virksomhed over for kommende nye medarbejdere. Desuden har mange af mine ansatte en masse kollegialt samvær og lærer om hinandens produkter og fagområder, når de er sammen 3 dage på messen. For mig er en messe meget mere end de ordre, som kommer på eller lige efter messen. Det er en investering i fremtiden på alle parametre.."

Ole Krabbe - Koncerndirektør, AVN Gruppen

ODU Denmarks logo

Skal du være med når industrien samles i Herning?

Vi er midt i en forandringstid der udvikler sig hurtigere end nogensinde før. Vær med til at sætte retningen og bliv udstiller på HI Tech & Industry Scandinavia.

Find info på udstillere her

Få besked når billetsalget åbner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – så får du besked når billetsalget til HI-messen åbner, samt vi holder dig løbende orienteret om hvem og hvad du kan opleve på messen. 

Hold dig opdateret her

keyboard_arrow_up