Cases

Holmskov A/S

arrow_backTil oversigten

27. juni 2023 | Stage One Computing A/S

Forbedret kommunikation og samarbejde mellem interessenter
SOCWeld forbedrer samarbejdet mellem forskellige parter involveret i svejseprojekter, såsom bygherrer, byggesagkyndige og QA-folk. Alle involverede får et login til svejseloggen, der løbende opdateres med nye informationer. Dette gør det muligt for alle at følge med i svejsedokumentationen og sikre, at projektet er på rette spor.

Den øgede gennemsigtighed og lettere adgang til informationer forbedrer kommunikationen mellem interessenter og bidrager til en mere effektiv projektstyring og et bedre projektresultat.

Holmskov: SOCWeld sætter fart på den digitale transformation

WK Holmskov arbejder med forskellige metaller og indgik i 2019 en aftale om at implementere SOCWeld til at håndtere deres svejsedokumentation. WK Holmskov anvendte b.la. SOCWeld under et større vandbehandlingsanlægsprojekt til at dokumentere og administrere svejseprocesserne.

Rene Tambour Jensen, supervisor og smed hos WK Holmskov, udtaler:

"Vi slipper for alle papirerne og notaterne, og samtidig er jeg altid sikker på, at alle certifikater er samlet ét sted og registreret korrekt. Efter et tryk på knappen var rapporten tilgængelig med billeder, svejsepunkter, certifikater osv."

SOCWeld gjorde det nemmere at finde oplysninger og sikre overensstemmelse med kravene. Ved projektets afslutning genererede løsningen automatisk en professionel og overskuelig rapport, som styrkede kommunikationen med kunder og andre interessenter.

Gennem tæt samarbejde og løbende dialog mellem WK Holmskov og Stage One Computing blev nye funktioner tilføjet, hvilket resulterede i en endnu mere effektiv og brugervenlig løsning.

Implementeringen af SOCWeld hos WK Holmskov har været en succes og en vigtig del af virksomhedens digitale transformation, og har forbedret effektiviteten og kvaliteten af svejsedokumentationen, styrket samarbejdet mellem parter og bidraget til en mere strømlinet arbejdsproces.

Casen er skrevet af:

Stage One Computing A/S

Stage One Computing tilbyder kundetilpassede forretningskritiske løsninger og rådgivning indenfor Validering, Industriel Automation og IT systemer. Vores fokusområder er automatisering og optimering af dokumentationsprocesser og manuelle eller lavautomatiserede processer. Vore specialområder er komplette løsninger baseret på standardsystemer der tilpasses kundernes arbejdsmetoder. Ved at kombinere elektroniske systemer med nytilvirkede interfaces til eksisterende systemer, kan vi optimere eksisterende arbejdsgange, og undgå tidsspilde i manuelle kontrolprocesser. Derudover har vi udviklet en S

Se profil
keyboard_arrow_up