OptiPeople ApS

L 9125

Lokationer

Hørning, Denmark

Find os på

Vi giver mulighed for optimering og ressourceeffektivitet.

Vores mission er at gavne samfundet ved at muliggøre konkurrencedygtige og bæredygtige lokale produktionsindustrier, og vores team arbejder hver dag sammen med vores kunder om dette.

Vi er et team, der elsker data og bæredygtig effektivitet. Vi arbejder løbende på at øge produktionseffektiviteten og miljøeffektiviteten gennem brugervenlig og let implementerbar software og tjenester.

Vi er blandt de første til at udvikle et system, Opticloud, som kan indsamle data på tværs af alle maskintyper og alle manuelle processer. Ved at måle hver maskine og hver proces vil du få nogle hurtige gevinster, og data vil være grundlaget for dit arbejde med operational excellence.

Vores hovedkvarter ligger i Hørning, en by syd for Aarhus, Danmark. Takket være vores produkt, team og partnere betjener vi vores kunder både nationalt og internationalt.

Begynd at optimere din produktion i dag, og vi hjælper dig hele vejen igennem.

Mød os

Stefan Jensen

CEO

Kontakt

Stefan Jensen

Morten Pracsgaard

Product manager

Kontakt

Morten Pracsgaard

Cases skrevet af OptiPeople ApS


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra HI Tech & Industry Scandinavia.

keyboard_arrow_up