KS Gruppen A/S

Antal medarbejdere

11-25

Lokationer

Aalborg, Danmark

Find os på

Hos KS Gruppen brænder vi for at gøre din hverdag lettere og din arbejdsdag mere ergonomisk. Gennem smarte løsninger på transporthjul og ergonomiske hjælpemidler søger vi at finde den rigtige løsning til din udfordring. Det gør vi gennem vores 4 fokusområder: Hjul, transportmateriel, ergonomi og indretning. På den måde kommer vi nemlig hele vejen rundt om din opgave, dit udviklingsprojekt og din arbejdsstation.

Vi har en lang og stolt historie, som gør, at vi i dag er markedsledende i Danmark. Vi har nemlig over 55 års erfaring, ekspertise og know-how fra et væld af brancher og industrier. Og den viden deler vi gerne ud af, så du får den rigtige løsning - uanset om du har brug for en standard- eller specialløsning.

Vi har et mangeårigt og tæt samarbejde med Blickle Räder+Rollen GmbH u. Co. KG, som har over 30.000 standard hjulløsninger. Det samarbejde kommer derfor vores kunder til gode. Blickle producerer ikke bare hjul i høj kvalitet, men har et omfattende program af hjul til ethvert formål. Og med hjul fra Ø20 – Ø1.000 mm og bæreevner fra 15 kg til 100 ton kan vi finde – eller lave – en løsning, der passer til netop din opgave.

Vores løsninger bruges og er blevet brugt i stort set alle industrier gennem årene. Derfor har vi stor indsigt og erfaring med lige netop din branche. Har du spørgsmål, sidder vores dygtige konsulenter klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan også få besøg af en af vores kompetente konsulenter, så vi kan vejlede og hjælpe dig med din specifikke udfordring.

Mød os

Jakob Voergaard Pedersen

Salgschef

Kontakt

Jakob Voergaard Pedersen

Claus Svensk Jessen

Direktør

Kontakt

Claus Svensk Jessen

Produkter fra KS Gruppen A/S


Cases skrevet af KS Gruppen A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra hi Tech & Industry.

keyboard_arrow_up