Automation & Robotter

Fremtiden er nu – og den er anført af robotter og er bygget på automation.

Automation og robotter spreder sig over et stort og bredt sektorområde på HI Tech & Industry Scandinavia og dækker hallerne E, G, H, M og L. Her finder du de førende udbydere inden for industriel automation og robotteknologi.

I sektoren for automation og robotter kan du møde markedets førende leverandører inden for såvel robotteknologi som øvrig industriel automation. Du kan opleve deres aktuelle løsninger og se eksempler på Industri 4.0-anvendelse såvel som mulighederne med Industrial IoT, IIoT, WiFi-netværk, Digital Twins, Cobots og meget mere.

Sektoren rummer også udstillere med kæder, taljer, kuglelejer og remme såvel som bremser og koblinger inden for transmissionsteknik, måle- og overvågningsteknologi og flow- og niveaumåling.

Desuden er der også rig mulighed for at kigge nærmere på industriel procesteknik såsom tætninger og pakninger, løsninger til vejning og dosering samt digitalisering – herunder industri-PC’er og øvrige hard- og software til industriel anvendelse.

Øget effektivitet og reducerede omkostninger

Alle disse temaer peger ind i en hverdag, hvor der er et konstant øget fokus på teknologier og løsninger, der kan hjælpe virksomheder med at øge effektiviteten, reducere omkostningerne og forbedre produktkvaliteten. Blandt de nyeste tendenser er Industrial IoT og IIoT, som gør det muligt at samle og analysere store mængder data fra forskellige kilder i realtid. Dette kan hjælpe virksomheder med at optimere deres produktionsprocesser og reducere risikoen for driftsstop.

AUTOMATION & ROBOTTER også tilknyttede teknologier inden for moderne maskin- og anlægningsbygning såsom

  • vakuumteknologi
  • hydraulik
  • pneumatik og trykluft
  • kompressorer
  • industriel elektronik
  • styringsteknologi – herunder ikke mindst frekvensomformere og PLC, aktuatorer
  • drevteknologi såvel som elmotorer AC/DC
  • gear og gearmotorer
  • Human Machine Interface (HMI) er ligeledes et væsentligt område blandt udstillerne i sektoren.

Cyber Security og morgendagens teknologier

Cyber Security fylder meget ude i virksomheder, og det er tilsvarende et område, der vinder indpas i forbindelse med AUTOMATION & ROBOTTER-sektoren.

I takt med, at automatiseringen griber om sig, stiger interessen for den teknologiske udvikling også. Det tager Technomania højde for – her får du således en unik mulighed for at se branchens bud på, hvordan morgendagens teknologier griber ind i vores dagligdag.

Det tager Technomania – årets største teknologievent – højde for. IDA står bag Technomania, som er et fremtidsunivers på 3.386 m2 fyldt med den sidste nye teknologi, fascinerende konferencetalere, startups, demolabs, café, IDA-zone og meget mere.

Har I fokus på grøn energi, elektrificering, bæredygtighed, fremtidsteknologi, digitalisering, cybersikkerhed eller nye materialer, så er her en unik mulighed for at blive partner og udstiller, når IDA igen skubber grænserne for, hvad en teknologievent er.

Technomania løber af stablen 3.-5. oktober. Her kan du få et billede af, hvor udviklingen rykker hurtigst lige nu.

Læs mere om Technomania

Technomania logo

Cobots og automatiseret produktion

Udviklingen inden for cobots – kollaborative robotter, der arbejder side om side med mennesker – går stærkt i disse år, og det vil også afspejle sig på messen. Her vil du kunne møde udstillere med de mest moderne cobots på markedet, ligesom du vil kunne stifte bekendtskab med de nyeste industrielle robotter, der kan udføre komplekse opgaver med høj præcision og effektivitet.

Robotteknologi smitter ikke mindst af på et af tidens mest presserende fokusområder: automatiseret produktion. HI Tech & Industry Scandinavia er centreret om de nyeste og mest innovative teknologier inden for styring, robotter og automatiserede produktionsprocesser.

Bliv klogere og dyrk netværket

Udover udstillerne er der naturligvis – og vanen tro – masser af events, konferencer og møder, der understøtter og udbygger messeoplevelsen og mulighederne for at tilegne sig ny viden.

Og ikke mindst vedligeholde og udbygge de netværk, der er så vigtige.

Se alle events her

keyboard_arrow_up