The Smart Company

Er du klar til din næste digitale transformation?
Tag del i oplevelsen 3.-5. oktober i Hal L

 

Er du klar til din næste digitale transformation?

The Smart Company bygger videre på den digitaliserede virkelighed og giver messegæsterne viden om den nyeste teknologi med fokus på:

  • Integration - fordele ved at integrere teknologi i alle virksomhedens processor
  • Transparans - fuld transparens i forsyningskæder og lagre
  • Digitalisering - der sparer ressourcer, tid og penge samt øger kvaliteten
  • Transformering - data, der giver bedre beslutningsgrundlag og baner vej for brug af kunstig intelligens
  • Business - veksling af omkostning til indtjening - direkte til bundlinjen

Oversigt over Hal L

på The Smart Company samler vi markedets førende virksomheder som fremviser de nyeste teknologier inden for digitalisering af produktionsprocesser, lagerstyring, logistik og forsyningskæder mv., og fordelene ved at integrere teknologi i alle virksomhedens processer vil blive demonstreret.

i The Smart Company området følger vi et vareflow og undervejs demonstreres automatiseret mærkning af varer med unikke ID’er. En mærkning der efterfølgende kan bruges til optimering af lagre og intern logistik. Med udgangspunkt i en kundeordre, en effektiv og automatiseret pluk fra lager samt en kontrolleret afsendelse af varerne fremvises.
Mærkningen af varerne med unikke ID’er har stor værdi, når logistik omkring returvarer skal optimeres – hvilket er meget centralt for alle virksomheder, der har en webshop. Tag med på en guided tour – der er 3 ture om dagen (kl. 10:00, 12:00 og 14:00) med start på The Smart Company.

i The Smart Company vil der blive vist en animering på storskærm af det vare flow, vi viser i guidede tours, og der vil blive vist klip med illustrative eksempler på anvendelse af automatiske identifikation og datofangst (AIDC).
Det er på torvet, at AIDC Denmark 3 gange om dagen inviterer til en guided tour.
Turene starter kl. 10.00, 12.00 og 14.00 og vil give demonstration af det samlede flow gennem besøg på en række partnerstande i The Smart Company området.

af virksomhedens operationelle processer vil vi illustrere, hvordan de indsamlede data kan anvendes i andre dele af virksomheden. Data skaber overblik og kan bruges til dokumentation i forhold til bæredygtighed – og ikke mindst giver data et forbedret beslutningsgrundlag for vigtige beslutninger.
Data er samtidig grundlaget for, at virksomheden i fremtiden kan anvende kunstig intelligens til automatisering, effektivisering og optimering.

Fundamentet for en datadreven virksomhed etableres gennem automatisk datafangst.

Det handler ikke om ord, men om handling

Klimaudfordringen er global, men løsningen starter lokalt. Hvert enkelt individ og virksomhed har et medansvar for alene og i fællesskab, at finde løsninger og tage bæredygtige beslutninger. Synlighed i hvad som sker i den enkelte virksomheds forsyningskæde, er ensbetydende med, at vi kan træffe både gode og rigtige beslutninger til gavn for virksomheden og for miljøet. Kom og hør mere om, hvordan vi i Lyngsoe blandt andet anvender RFID som sporingsteknologi til at skabe en synlighed.

Martin Starup, Senior Business Development Executive | Lyngsoe systems

The Smart Company på hi Tech & Industry

Bliv udstiller eller partner

Bliv udstiller og sæt dit tydelige præg på fremtidens landkort. 

Som partner får du en enestående mulighed for at vise din virksomheds produkter og løsninger frem i samspil med andre leverandører, kundecases og samarbejdspartnere

Læs mere om mulighederne her

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om The Smart Company eller ønsker at udstille er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Lene Villadsen

Rådgivning & salg

phone+45 9926 9924

maillvi@mch.dk

Lene Villadsen

Jacob Rasmussen

Assisterende projektleder

phone+45 9926 9967

mailjra@mch.dk

Jacob Rasmussen

Henrik Granau

Fagkonsulent, repræsentant for AIDC Denmark

phone+45 2183 2835

mailhenrik@granau.net

Henrik Granau

The Smart Company 2023 organiseres i samarbejde med:

 

Kontakt os

Er der dukket spørgsmål op til standbooking eller messen generelt, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på en stand

Vi kan skræddersy en løsning til dig alt efter behov og ønske. 

Få et tilbud på en stand

keyboard_arrow_up