5 gode grunde til at udstille på
HI Tech & Industry Scandinavia

Få et tilbud på en stand

 • 1

  Øget synlighed

  Messen er et stærkt samlingspunkt. Som udstiller får du mulighed for at profilere din virksomhed, produkter og løsninger overfor mere end 18.000 relevante besøgende fra en bred vifte af brancher.

 • 2

  Plej relationerne

  Vi leverer et godt fundament og et struktureret setup, så du effektivt  kan skabe endnu stærkere relationer til de kunder, du kender i dag – men også møde et stort potentiale af nye kunder.

 • 3

  Få et ”vidensmæssigt” forspring

  HI Tech & Industry leverer et stærkt program med indspark af ny viden og inspiration, som giver grobund for faglige dialoger omkring træk og tendenser med samarbejdspartnere fra hele industrien. 

 • 4

  Styrk salget

  Messen er en unik mulighed for at vise dine løsninger til beslutningstagere og influenter fra en bred vifte af brancher indenfor industrien.

 • 5

  Udvid forretningspotentialet

  Netværk giver ny viden og nye muligheder, og i forretningsøjemed fungerer dette bedst face-to-face. Med en stand på hi-messen investerer man også i nyt forretningsnetværk.

Hvilke fordele oplever tidligere udstillere?

Se alle udstillere

"Det er altid en god idé at deltage på HI, da man møder en bred vifte af virksomheder fra hele Skandinavien. Vi har haft adskillelige møder med højt profilerede kundeemner, som vi efterfølgende har indledt et stærkt samarbejde med. Messen udgør desuden en fantastisk mulighed for at pleje nuværende samarbejde og man får en klar dybere forståelse for kundens behov."

Ruben Andreas Riksted - Marketing Manager, Lyras

Prototal Damvigs logo

”AVN Gruppen udstiller selvfølgelig på årets HI-messe. Det gør vi fordi, vi lever af at servicere og sælge produkter til den danske og nordeuropæiske industri. Når vi udstiller på en messe, er vores succes-kriterier at pleje eksisterende kunder, få nye kunder og brande vores virksomhed over for kommende nye medarbejdere. Desuden har mange af mine ansatte en masse kollegialt samvær og lærer om hinandens produkter og fagområder, når de er sammen 3 dage på messen. For mig er en messe meget mere end de ordre, som kommer på eller lige efter messen. Det er en investering i fremtiden på alle parametre.."

Ole Krabbe - Koncerndirektør, AVN Gruppen

ODU Denmarks logo

''Vi fik i 2021 over 300 leads med fra hi-messen, både eksisterende og nye kunder. Begge grupper vægter højt for os, da det giver os en unik mulighed for at vise, hvordan vores vision om at blive First Choice for alle vores kunder, er mere en bare en vision på et papir. Derudover er hi en unik ilddåb for vores nye kolleger, da der ikke findes en lignende mødeplads med så mange både leverandører, konkurrenter og kunder''.

Claus Pedersen - Country Manager Scandinavia, RS Components A/S

RS Components logo

Ekstra eksponering overfor online besøgende

Som udstiller får I en unik profileringsmulighed via vores hjemmeside. 

I tildeles en profil på vores online platform MCH365. Her kan I oprette produkter, brande jer samt dele ud af jeres fagspecifikke viden via artikler, nyheder og cases, markedsføre events hele året og meget mere. 

Vær synlig for hele branchen før, under og efter messen .

Læs mere om MCH365

Udstillere markedsføres digitalt på hi-messens hjemmeside

Kontakt os

Er der dukket spørgsmål op til standbooking eller messen generelt, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på en stand

Vi kan skræddersy en løsning til dig alt efter behov og ønske. 

Få et tilbud på en stand

keyboard_arrow_up