Artikler

Danmarks største teknologievent stiller skarpt på elektrificering

arrow_backTil oversigten

4. september 2023

Det bliver med grønt aftryk, når Technomania løber af stablen i Messecenter Herning den 3.-5. oktober. Med Green Power Denmark som ny samarbejdspartner kaster teknologimessen i år et særligt lys på elektrificering og omstilling til vedvarende energi.

Green Power Denmark er ny samarbejdspartner for Danmarks største teknologievent, Technomania, der arrangeres af ingeniørforeningen IDA. Det betyder, at man i år kan se frem til et program med højaktuelle temaer fra energiens verden.

- Elektrificeringen med vedvarende energi åbner for gigantiske vækstpotentialer for den danske industri, der arbejder for at fastholde en førerposition inden for udvikling af grøn energiteknologi. Grøn omstilling betyder noget for alle virksomheder i hele industrien, og derfor er det et oplagt tema, når industriens samles på Technomania, siger Anders Dalegaard, afdelingschef for medlemmer og events i Green Power Denmark.

Danmark er midt i en markant forandring af energisystemet, som skal levere grønnere, billigere og mere sikker energi. Hele vores energiforbrug skal direkte eller indirekte elektrificeres, og vi skal samtidig skabe en hurtig og sikker omstilling til vedvarende energikilder.

- For at vi når vores klimamål, er der behov for et fortsat stort fokus på teknologisk udvikling og innovation. Vi glæder os til at bidrage med inspiration og til at samle industrien om aktuelle emner inden for bl.a. fleksibelt energiforbrug og fremtidens grønne brændstoffer, siger Anders Dalegaard.

Technomania henvender sig til alle aktører uanset hvor i industrien, man har sin forretning. Eventet er en oplagt mulighed for netværk, hvad enten man ønsker at udforske forretningsmulighederne inden for den grønne sektor, få seneste nyt om elektrificering af sin virksomhed eller er nysgerrig på de teknologier, der er under fremmarch.

- Vi dykker ned i udviklingen af Power-to-X og nogle af verdens første energiøer. Vi skal tale om løsninger, der kan fremme elektrificering af industrien og den tunge transport. Man kan glæde sig til et ambitiøst program med indlæg fra flere førende virksomheder fra den danske energiindustri, fortæller Anders Dalegaard

På udstillingsgulvet kan man opleve alt fra vindmøllevinger til fremtidens eldrevne lastbiler og digitale tvillinger. Det sker med bidrag fra en række eventpartnere, heriblandt Ørsted, elnetselskabet N1, Hitachi Energy og DTU Vind & Energisystemer.

Du kan blandt andre opleve:
Kristian Jensen, adm. direktør, Green Power Denmark
Mette Kaagaard, adm. direktør, Microsoft Danmark & Island
Peter Weinreich-Jensen, adm. direktør for Siemens Energy Danmark Daniel Skovsbo Erichsen, direktør for marked og udvikling, N1
Jesper Barslund, direktør for infrastruktur, Norlys
Per Nissen, Marketing & Sales Manager, Hitachi Energy Danmark Michael Voigt, Manager e-Mobility, Hessel Trucks
Thomas Hwan Jensen, Head of Regulatory Affairs Denmark & Hydrogen Nordics, RWE Renewables
Hanne Binder, Senior Energy Analyst, Energinet
Thomas Hagelund Helsgaun, COO, GreenLab Skive
Camilla Palm Lethenborg, Associate Partner, IBM Consulting

Om Green Power Denmark
Green Power Denmark er Danmarks grønne erhvervsorganisation og fungerer som talerør for den danske energisektor. Sammen med vores medlemmer arbejder vi for, at Danmark hurtigst muligt elektrificeres med grøn strøm.

Green Power Denmark har ca. 1.500 medlemmer og repræsenterer både energiindustrien, store og små ejere og opstillere af energiteknologi samt de selskaber, der driver det danske elnet og handler med energien.

Kontakt vedr. Technomania Anders Mika Dalegaard Afdelingschef, Medlemmer og events 61 39 43 93 amd@greenpowerdenmark.dk

keyboard_arrow_up