Artikler

Svejsebrancheklubben melder klar til årets HI-messe

arrow_backTil oversigten

7. juni 2023

Værdiskabende løsninger og en lang række aktiviteter, herunder indlæg med stort fagligt fokus, er på tapetet, når Svejsebrancheklubben under HI-messen præsenterer den nyeste udvikling inden for svejsning, gasser og skæring. Messen finder sted i MCH Messecenter Herning 3.-5. oktober 2023.


Seks virksomheder, der i over 40 år har været leverandører til den metalfremstillende industri, udgør Svejsebrancheklubben, der forestår et stort eventområde på årets udgave af HI Tech & Industry Scandinavia. Og alle seks virksomheder, Air Liquide Danmark, ESAB, Kemppi, Linde, Migatronic og V. Løwener, står klar med produkter, ydelser og ikke mindst bæredygtige løsninger.

- Det nyeste grej og samhandelsløsninger vil blive fremvist på levende og delvist "arbejdende" stande, ligesom alle er klar til efterfølgende at komme ud on the spot og vise deres løsninger for slutbrugerne, fortæller Subsidiary Manager i Kemppi Danmark Torben Henriksen.

Han oplyser, at alle Svejsebrancheklubbens medlemmer stiller op med retning mod øget konkurrencekraft, og at det er alles håb at kunne inspirere både eksisterende og nye, potentielle kunder.

- Markedet i Danmark bliver ikke umiddelbart større, men dem, der kan omstille sig til de nye dagsordener og har et mere holistisk og moderne syn på sammenhængen mellem kunder og strømninger, vil i sidste ende erobre markedsandele, vurderer Torben Henriksen.


Stort fokus på viden og faglighed
Mens Svejsebrancheklubben tidligere år har præsenteret underholdning ved kendisser, har man i år sadlet om og satser således på et program med en anderledes rendyrket faglighed og et stort fokus på viden med svejsning, bæredygtighed og konkurrencekraft som omdrejningspunkt.

- Vi vil med det nye tiltag sikre os, at de besøgende rent faktisk introduceres til ny viden, og at de dermed har noget at tage med retur til deres respektive arbejdspladser - idéer, der kan implementeres på baggrund af de inputs, de har fået på messen, forklarer Torben Henriksen.

Af samme grund er Svejsebrancheklubbens indlæg inddelt i forskellige temaer, så de besøgende kan planlægge turen hjemmefra og være sikker på at få så meget ud af deres besøg på messen som muligt.


Med på den bæredygtige bølge
I Svejsebrancheklubbens eventområde finder man også Svejsecaféen, der foruden indlæg også danner ramme om blandt andet netværksmøder. I det hele taget er området særdeles ambitiøst, og det er ikke tilfældigt, når man ser, hvem der står bag - Svejsebrancheklubben er en garvet sammenslutning med mere end 30 år på bagen.

- Det er primært firmaer, der har residenser i flere lande, og det er firmaer, der står for kvalitet og med mange referencer er med på den grønne, bæredygtige bølge - sparring og viden er således en del af konceptet, lyder det fra Torben Henriksen.

HI Tech & Industry Scandinavia finder sted i MCH Messecenter Herning 3.-5. oktober 2023.

keyboard_arrow_up