Artikler

Mød ETA - et bredt udvalg af kvalitets kapslingsløsninger

arrow_backTil oversigten

22. september 2023 | MTO electric a/s

På MTO's stand kan man torsdag den 5. oktober 2023 møde Marco Maule, som er eksportchef hos E.T.A. Den italienske virksomhed har 45 års erfaring med kvalitetskapslinger udført i stålplader, rustfrit stål og ekstruderet aluminium.

MTO electric a/s i Vejle har i mere end 20 år leveret et komplet udvalg af el-komponenter, tilbehør samt nicheprodukter til installatører, OEM’er, tavlebyggere, grossister og mange andre kundetyper landet over.

På HI-messen står MTO’s eksterne sælgerteam samt udvalgte leverandørrepræsentanter klar på standen til at præsentere og rådgive om MTO’s omfattende program af kapslinger, afbrydere, forgreningsmateriale, kontaktorer, CEE-stik, kapslinger, frekvensomformere, kabler, kabelafrulningsudstyr samt kundespecifikke løsninger.


MØD ETA – INNOVATIVE KVALITETSKAPSLINGER PRODUCERET I ITALIEN
På MTO’s stand kan man torsdag den 5. oktober møde Marco Maule, som er eksportchef hos E.T.A.

E.T.A er en af MTO’s mangeårige leverandører, som har været med helt fra starten i 2001. E.T.A blev etableret i 1978 i Italien og har 45 års erfaring inden for kvalitetskapslinger udført i stålplader, rustfrit stål og ekstruderet aluminium. E.T.A.’s innovative løsninger produceres i Italien og sælges i mere end 40 lande.

Fra E.T.A. kan MTO levere følgende løsninger:
- Klemkasser i lakeret/rustfrit stål B: 150–800mm, evt. med hængslet dør
- Vægskabe i lakeret/rustfrit stål B: 200-1200 mm, evt. med rude
- Gulvskabe i lakeret/rustfrit stål B: 400-1600mm
- Hygiejneskabe i rustfrit stål B: 400-800mm
- Operatørpaneler
- Pulte
- Rustfrie svingarm systemer, I, L eller J-profil, eller svingarme til tunge systemer

Udover ovenstående produktgrupper forhandler MTO et bredt tilbehørsprogram fra E.T.A. herunder låse, håndtag, DIN-indsatser, skinner, indvendige låger, monteringsplader, bundplader, skilleplader, regntag, vinduer, sokler, justerbare fødder, kabelindgange og flanger.

Spar entréen og benyt vores kode ved bestilling af billet | 
INVITATIONSKODE: hi23-28004

Flere artikler fra MTO electric a/s

Artikel er skrevet af:

MTO electric a/s

MTO leverer et komplet udvalg af kapslingsløsninger, el-komponenter til elstyringer, kabler, tilbehør samt nicheprodukter og forædlede produkter.

Vores motto er WE CARE FOR YOU, og det mener vi! Vi gør en ekstra indsats for at imødekomme alle vores kunders ønsker og behov, yde markedets bedste rådgivning og tekniske support, og så arbejder vi kontinuerligt på, at det skal være nemt at handle hos MTO!

BREDT LAGERFØRT SORTIMENT:
Vi leverer et bredt sortiment af el-komponenter, skabe, bokse, kabler samt tilbehør til disse. Du kan dermed samle mange køb et sted og skære ned på antallet af

Se profil
keyboard_arrow_up