Artikler

Multifix-serien udvides

arrow_backTil oversigten

27. juli 2023 | Metal Work Danmark A/S

Multifix-serien udvides med introduktionen af størrelserne ø50 og ø63, som fuldender serien og giver endnu flere muligheder for at opfylde dine behov.

De nye størrelser i Multifix-serien bevarer alle de egenskaber, der har gjort denne serie så populær. Ud over muligheden for at fastgøre på flere sider og med forskellige metoder, har de trykluftforsyning på begge sider, hvilket giver større fleksibilitet og tilpasningsevne til dine applikationer.

Ligesom de andre størrelser i Multifix-serien har de dobbelte sensoråbninger, både på over- og undersiden, hvilket giver mulighed for nøjagtig overvågning af dit system og optimering af ydeevnen.

Vi fortsætter med at investere i forskning og udvikling af nye løsninger for at kunne tilbyde et komplet sortiment af produkter, der gør det muligt for dig at håndtere udfordringerne ved automatisering effektivt.

Flere artikler fra Metal Work Danmark A/S

Artikel er skrevet af:

Metal Work Danmark A/S

Metal Work Danmark er specialister i pneumatikkomponenter, og vi tilbyder såvel salg som rådgivning til den danske industri. Vores produktion er fuldautomatisk, hvilket sikrer et ensartet kvalitetsprodukt og en gennemkontrolleret produtionsproces.

Vores kompetencer omfatter:

* Teknisk support, specifikation og dimensionering
* Ideoplæg, samhandelsaftaler og tilbud
* Styklistestyring efter ideoplæg
* Lager/sikkerhedslager og terminsbestemte leveringer
* Delmontage af kundeapplikationer og styreskabe
* Opbygning af ventiløer efter kundens ønske

Det er vigtigt for os at pris, kvalit

Se profil
keyboard_arrow_up