Cases

MillPart kan udvide produktionstiden 7 timer hver dag med Global AGV

arrow_backTil oversigten

28. juni 2024 | Global AGV

Udvidet produktionstid med 6-7 timer

MillPart leverer hydrauliske komponenter til virksomheder verden over – og så har de en af Danmarks mest moderne maskinparker. For MillPart er kvalitet afgørende og kompromis ikke en mulighed. Derfor har virksomheden også stort fokus på at udnytte automatiseringens mange muligheder – både i forhold til deres produktionsprocesser, men også for at højne arbejdsmiljøet. Og da de for nylig investerede i en ny robotcelle, greb de muligheden til også at automatisere de mange tunge palleflyt til og fra disse robotceller med Global AGV.

Udfordring

Hos MillPart var det tidligere en manuel proces at ’fodre’ deres robotceller med råmateriale. Det medførte flaskehalse og stop på linjen, fordi deres robotceller løb tør for råmateriale – og de kørte ikke igen, før en medarbejder opdagede det.

Løsning

Med AGVen kan MillPart nu ’fodre op’ og sørge for, at der er råmateriale til robotcellerne til langt over 24 timer, og dermed opretholde et jævnt flow i produktionen.

Gevinst

Konkret betyder det, at de kan holde produktionslinjen kørende 6-7 timer mere end deres normale arbejdstid – og det har naturligvis resulteret i en højere produktionskapacitet og at de kan udnytte maskinerne fuldt ud.

Flere artikler fra Global AGV

Casen er skrevet af:

Global AGV

Verdens hurtigste og nemmeste AGV-installation

Global AGV har ændret spillereglerne for AGV-installationer. Hvad der tidligere var et projekt forbeholdt store virksomheder, har vi nu gjort så simpelt, at den kan installeres i din produktion på blot 2-3 dage.

Vi har udviklet en simpel standardløsning, som sætter en ny standard. Det brugervenlige software er inspireret af LEGO® MINDSTORMS®-programmering og designet til at være lige så intuitiv som en smartphone. Netop dét gør Global AGV helt unik.

Behovet for særlige PLC-færdigheder til at styre og programmere AGVen er en saga blot. Et

Se profil
keyboard_arrow_up