Cases

NYT DANSK FLOWBATTERI GØR DET NEMMERE AT LAGRE GRØN ENERGI

arrow_backTil oversigten

17. marts 2023 | WAGO Denmark A/S

VisBlue har udviklet et flowbatteri, hvor battericeller og væske er adskilt.

Batteriet gør det nemmere og mere effektivt at lagre grøn energi til gavn for kundernes økonomi og fl eksibiliteten i det samlede energinet. WAGO Denmark bidrager med komponenter til automation og styring.

Læs mere om Visblue og samarbejdet med WAGO i denne artikel bragt i Industriens Danmark, et tillæg til Berlingske.

Link til artiklen: https://www.wago.com/medias/Visblue-advertorial.pdf?context=bWFzdGVyfGRvd25sb2Fkc3wxNDAzNzE1fGFwcGxpY2F0aW9uL3BkZnxoNDkvaDg2LzEzNTIyNzc4ODE2NTQyL1Zpc2JsdWUgYWR2ZXJ0b3JpYWwucGRmfDZhYjhmYmQ4M2QyOTBkN2FlYWE1ZDVmNzZkZGI2ZDQ5YzljNTYwMDRjNWU2MDIxZDE4YmQxYTJhNTMzYTI4NDM

Casen er skrevet af:

WAGO Denmark A/S

WAGO er markedsførende inden for skrueløs forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi og er blandt de førende udbydere af forbindelsesmateriel og automationssystemer.

WAGO er repræsenteret i alle dele af den industrialiserede verden og beskæftiger omkring 8.600 medarbejdere fordelt på salgsselskaber, herunder Danmark, og produktionssteder globalt.

Vores brede produktsortiment strækker sig over rækkeklemmer, stikforbindelser, printklemmer, elektronikmoduler og I/O-bussystemer, der hver især giver kunderne inden for industriautomation og bygningsinstallation store fordele.

Se profil
keyboard_arrow_up