Fødevareteknologi

Fødevareteknologien er under konstant udvikling, og Danmark er en stolt nation inden for fødevareproduktion og -bearbejdning, og ligesom vi hvert andet år (næste gang i 2024) afholder FoodTech, Nordens største fagmesse for fødevareteknologi, har vi også på hi-messen 2023 Fødevareteknologi som en sektor.

 

Oplev branchens bedste

Fødevareteknologi-sektoren kan du opleve i Hal D, hvor du kan møde en lang række virksomheder med speciale i den nyeste teknologi inden for maskiner og udstyr til fødevareindustrien. Du kan tilegne dig ny viden om procesteknologi, hygiejneteknik, automatisering, ingredienser, laboratorieudstyr, fødevareemballering mm.

Et af de helt store højdepunkter i Hal D er også IFC - International Food Contest. Her udstilles nationale og internationale mejeriprodukter, og udstillingen byder på smagsprøver og faglige bedømmelser af mejerierhvervets mangfoldighed af produkter.

International Food Contest (IFC) er blevet et stærkt brand, og den seneste udstilling havde ca. 1.400 tilmeldte produkter fra forskellige lande i Norden og Europa.

Læs mere om IFC her

International Food Contest fra HI-messen

Bliv klogere og dyrk netværket 

Udover udstillerne er der naturligvis – og vanen tro – masser af events, konferencer og møder, der understøtter og udbygger messeoplevelsen og mulighederne for at tilegne sig ny viden. 

Og ikke mindst vedligeholde og udbygge de netværk, der er så vigtige.

Se alle events her

keyboard_arrow_up