Afag

Antal medarbejdere

100+

Lokationer

Zell, Switzerland

Amberg, Germany

Hardt , Germany

Find os på

Afag har i mere end 65 år, som førende leverandør, udviklet og produceret komponenter til montageautomatisering inden for vibrationstilfødning og pick'n'place.

Vi anvender state-of-the-art teknologier og innovative løsninger til at imødekomme de højeste krav fra den globale automationsindustri.

Tusindvis af pick'n'place-moduler og tilfødesystemer solgt af Afag repræsenterer vores produkters uovertrufne kvalitet og pålidelighed.

Vi har mere end 300 ansatte i vores datterselskaber i Schweiz, Tyskland, Kina og USA. Dér producerer vi løsninger, der bruges i enhver form for fremstillingsindustri: Fra bilindustrien til forbrugsvarer, fødevarer, maskiner, medicin, lægemidler/kosmetik til urmagerindustrien.

Takket være vores salgspartnere i mere end 30 lande, kan du som kunde nyde godt af professionel rådgivning, analyse, planlægning og service hvor end i verden, du befinder dig.

Produkter fra Afag


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra HI Tech & Industry Scandinavia.

keyboard_arrow_up