Bihl + Wiedemann Nordic ApS

Lokationer

Allerød, Denmark

Find os på

Bihl+Wiedemann er en mellemstor ejerdrevet virksomhed grundlagt i 1992 af Jochen Bihl og Bernhard Wiedemann i Mannheim, Tyskland. Vi udvikler og fremstiller komplette automatiseringsløsninger til funktionel sikkerhed og datakommunikation i maskiner og anlæg. Vores produkter anvendes verden over af førende producenter af forbrugs- og kapitalvarer på tværs af sektorer.

Først og fremmest ønsker vi at være en innovativ partner for vores kunder: ved at benytte vores udviklingsekspertise til at imødekomme individuelle behov.

Bihl+Wiedemann er førende inden for automatiserings- og sikkerhedsteknologi med AS-Interface (ASi). Vi har spillet en vigtig rolle inden for udviklingen af hver ASi-generation. Vores ASi Master var det første system af denne slags, der blev tildelt et certifikat i 1995 af AS-International e.V., ASi-organisationen med 300 nationale og internationale partnere. Vi spillede også en pionerrolle ved markedslanceringen af ASi-5-enheder i 2019.Med den seneste ASi-generation er det nu muligt at overføre større mængder data meget hurtigere. Siden 2019 har eksempelvis vores ASi-5-moduler muliggjort simpel og nem tilslutning af en lang række IO-Link-enheder – og siden 2020 omkostningseffektive løsninger til komplekse krav inden for drevteknologi.

Vi har været blandt de førende udbydere inden for funktionel sikkerhed ved hjælp af ASi Safety at Work i næsten 15 år.Vi var de første til at indføre ASi-5 Safety-enheder i 2022. Med dem bliver det muligt at anvende mange sikre og ikke-sikre signaler via blot én ASi-adresse.

Hele vore ASi-produktportefølje dækker masters/gateways, moduler, sikkerhedskomponenter, buskoblere/master-simulatorer samt internt udviklet software.

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra HI Tech & Industry Scandinavia.

keyboard_arrow_up