Blue Line A/S

G 5634

Antal medarbejdere

26-50

Lokationer

Hinnerup, Danmark

Find os på

I mere end 35 år har Blue Line leveret gennemtænkte IT-hardwareløsninger til krævende miljøer i både Danmark og internationalt. Fra standardprodukter til kundespecifikke løsninger, skabt i tæt samarbejde med vores kunder.

Et samarbejde med Blue Line er det sikre valg, der involverer meget mere end pålidelige kvalitetsprodukter. Vores DNA har altid været forbundet med et stærkt kundefokus, hvilket ofte resulterer i langsigtede, tætte samarbejder. Feedback fra gentagne årlige kundeundersøgelser bekræfter en imødekommende, dialogbaseret og løsningsorienteret attitude. Med Blue Line får du en fuldt dedikeret partner. Ikke kun en leverandør af produkter og services.

Blue Line har siden 1986 leveret til danske kunder og snart udgør internationale kunder 50% af omsætningen. De fleste af verdens kendte biotek- og medicinalproducenter sætter i dag deres lid til vores løsninger. Den anden store internationale målgruppe er producenter af procesudstyr og maskiner til fødevare-, biotek- og medicinalproduktion. Bliv inspireret af kundehistorier her.

Sortimentet af produkter omfatter bl.a. industri computere, industri monitorer og panel pc'er, cleanroom arbejdsstationer, vandtætte skærme og computere, ATEX-Ex computere, cleanroom tablets samt mobile operatørstationer.

Blue Line har en ISO 9001:2015 certificering og den højest mulige AAA-kreditvurdering, hvilket understreger vores forpligtelse til altid at være en troværdig partner.

Blue Lines hovedsæde ligger i industriområdet Søften/Hinnerup, tæt på Aarhus. Her er produktion, administration, design og lager samlet. I begyndelsen af 2023 4-dobblede vi kapaciteten for at imødekomme betydelig vækst og kundernes forventning om høj leveringssikkerhed.

En omfattende udvidelse og styrkelse af organisationen, gennem løbende rekruttering og udvikling af medarbejderkompetencer er forudsætningen for at skabe den innovation, der gør vores kunder konkurrencedygtige.

Hos Blue Line ved vi, hvad proaktiv leveringsplanlægning og gennemsigtighed betyder for vores kunder. Derfor har vi opbygget strategiske og langsigtede partnerskaber med vores underleverandører for at sikre vores kunder de optimale leveringsbetingelser. Gennem betydelige investeringer i forsyningskæden kan vi undgå de udfordringer, som mange kunder har oplevet med komponentmangel og alvorlige leveringsforsinkelser i de senere år.

Mød os

Lars Jørgensen

Account Manager

Arbejder som Account Manager hos Blue Line A/S og er ekspert i Industrial PC, Industrial Monitor, GPU Solution, Supermicro Servers & Storage samt Custom Solution.

Kontakt

Lars Jørgensen

Kim Lindberg

Key Account Manager

Arbejder som Key Account Manager hos Blue Line A/S og er ekspert i Industrial PC, Industrial Monitor, HMI Stainless Steel, Ex/ATEX System samt Custom Solution.

Kontakt

Kim Lindberg

Produkter fra Blue Line A/S


Artikler skrevet af Blue Line A/S


Cases skrevet af Blue Line A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra HI Tech & Industry Scandinavia.

keyboard_arrow_up