Global Industries A/S

Antal medarbejdere

26-50

Lokationer

Suzhou, China

Aarhus, Denmark

Find os på

Global Industries A/S er en virksomhed grundlagt i Danmark i år 2000 og er registreret i Aarhus.

Vi er specialiseret i import og indkøb af produkter og maskiner fra Kina samt rådgivning og sparing inden for produktudvikling. Dette sker gennem vores datterselskaber, Suzhou Global Industries Mechanical Import & Export Co. Ltd. og Global Industries Mechanical Manufacturing (Suzhou) Co. Ltd.

Vi medbringer vores katalog over leverandører, vi samarbejder med. Kataloget viser fremstillingsprocesser, der omfatter metalforarbejdning, såsom stans, buk, svejsning, slibning, laserskæring, spåntagning, dybtrækning og ekstrudering. Materialer som indgår i disse processer, er stål, rustfrit stål, aluminium, messing og kobber.
Plast- og gummibearbejdning der omfatter sprøjtestøbning, rotationsstøbning, blæsestøbning, vakuumformning og ekstrudering. Dette gøres i materialer som PA, PP, PE, POM, ABS, PS, PC, PVC, PMMA, EPS, TPE, EPDM og silikone.
Støbeprocesser der omfatter kokillestøbning, trykstøbning og præcisionsstøbning i materialer som støbejern, stål, rustfrit stål, aluminium, zink og bronzematerialer.
Overfladebehandlinger der omfatter elektrogalvanisering, varmgalvanisering, forkromning, anodisering, eloxering, vådmaling og pulverlakering.
Kom forbi vores stand J 7379, for at se de mange muligheder, vi kan tilbyde.

På messen udstiller vi en case som er resultatet af vores succesfulde samarbejde med vores kunde Varimixer A/S om at udvikle og designe en røremaskine af høj kvalitet til professionelle, Teddy røremaskinen. Teddy er en stærk, professionel 5-liters røremaskine til små daglige opgaver i bageri, køkken eller laboratorier. Intelligent dansk design med fokus på ergonomi, hygiejne og rengøringsvenlighed, og kvaliteten til at håndtere udfordrende arbejde år efter år.

Global Industries har stået for indkøb, produktion, kvalitetskontrol og montage af Teddy røremaskinen i mere end et årti og er et glimrende eksempel på, hvad vores samarbejde kan udrette.

Mød os

Birger Jensen

Project & Sales Manager

Kontakt

Birger Jensen

Niels Grønbech

General Manager

Kontakt

Niels Grønbech

Produkter fra Global Industries A/S


Cases skrevet af Global Industries A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra HI Tech & Industry Scandinavia.

keyboard_arrow_up