Artikler

Det største offshore-projekt i vores historie

arrow_backTil oversigten

30. maj 2023 | RG ROM GUMMI

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle vi har vundet et kæmpe projekt til den amerikanske havmøllepark, Coastal Virginia Offshore Wind. 🌊👏🏻

Der er tale om det største offshore-projekt i vores historie til dato, og vi glæder os til at komme i gang med at producere og levere vores varmvulkaniseret gummi til 4.928 stålkomponenter, der tilsammen udgør de 176 havmølle-fundamenters boat landings.

Når Coastal Virginia Offshore Wind står færdig i 2026, vil det være beliggende 43 km ud for kysten af Virginia Beach, og have en samlet produktionskapacitet på 2,6 GW, hvilket er nok til at drive 660.000 amerikanske husstande med elektricitet.

Flere artikler fra RG ROM GUMMI

Artikel er skrevet af:

RG ROM GUMMI

RG ROM GUMMI er blandt Danmarks største og mest alsidige produktionsvirksomheder af kundespecifikke løsninger i teknisk gummi, plast eller skum. Vores in-house kompetencer er mange, og her kan bl.a. nævnes varmvulkanisering, gummistøbning, digital cutting, splitning, stansning, CNC-Fræsning og CNC-Drejning.

Med vores alsidige og moderne produktionsfaciliteter i Lemvig har vi kompetencerne og maskinerne til både at producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, hurtigt og effektivt. Det betyder, at I kun skal forholde jer til én leverandør med garanti for høj kvalitet og

Se profil
keyboard_arrow_up