Artikler

Elektrificering af industrien

arrow_backTil oversigten

28. juni 2023 | Lund & Sørensen A/S

El-virksomhederne er rygraden i den grønne omstilling!

VI HAR FOKUS PÅ ELEKTRIFICERING AF INDUSTRIEN

- skal vi hjælpe dig med at nå dine klimamål og produktionssikkerhed?

Der er i disse år et generelt stort fokus på elektrificering af industrien og det haster med konverteringen til den grønne el – både for at sikre produktionsvirksomhedernes energiforsyning, altså at produktionen ikke pludselig står stille, men også i forhold til energieffektivisering samt kravene om at kunne leve op til de fastsatte klimamål.

Der er fra dansk side lavet en målsætning om 70% reduktion i udledningen af CO2 fra fossile brændstoffer frem mod 2030 og hele 100% frem mod 2050.

Store og ambitiøse mål som kræver de rette ressourcer og den nødvendige viden, for at kunne handle ansvarligt og korrekt fra starten, og komme sikkert i mål med den grønne omstilling.

Her kan L&S hjælpe dig – vi sætter fart på den grønne omstilling via elektrificering og energioptimering af dine maskiner/anlæg.Helt præcist kan vi hjælpe dig med:

🟢 Optimering af din opvarmningsproces fra fossile brændstoffer til elektrisk opvarmning, også indenfor højtemperaturområdet.

🟢 Gennemgang af dit procesanlæg, med henblik på den rette designløsning helt fra starten af.

🟢 Design og levering af kundespecifikke el-varme komponenter og totalløsninger.

🟢 Design og levering af kundespecifik automatik, der sikrer den korrekte processtyring og temperatur.L&S HAR FOKUS PÅ GRØN OMSTILLING OG ENERGIOPTIMERING

Vi er i fuld gang med at hjælpe forskellige industrielle virksomheder i mål med deres grønne omstilling indenfor bl.a. konvertering fra gas til el.

Via vores brede sortiment i elvarme produkter samt dybden af vores viden og brede erfaring kan vi hjælpe dig godt og trygt i mål med den grønne omstilling, så du snarest muligt lever op til den danske klimalov og opnår en grønnere og mere fremtidssikret profil.

Læs mere her: https://mailchi.mp/ls-elvarme.dk/december-2022-frostsikring-tjekliste-9299994

Vi håber at se dig på messen!

Flere artikler fra Lund & Sørensen A/S

Artikel er skrevet af:

Lund & Sørensen A/S

Lund & Sørensen A/S er et stærkt, alsidigt og innovativt system- & automationshus med afdelinger i Danmark, Kina, Indien og USA.

Vi har igennem mere end 30 år opbygget viden og tværfaglighed inden for industriel elvarme, temperaturfølere, automation og vindenergi. Vi er markedsledende i Danmark og har særligt fokus på elektrificering af industrien i forbindelse med produktionssikkerhed og den grønne omstilling.

L&S Group understøtter hele processen fra salg til fremstilling og logistik og virksomheden er iso9001 og iso140001-certificeret.

Lund & Sørensen A/S er ejet af den svenske in

Se profil
keyboard_arrow_up