Artikler

Energioptimering - Vi kan hjælpe dig!

arrow_backTil oversigten

28. juni 2023 | Lund & Sørensen A/S

Energioptimering - Vi kan hjælpe dig!


I automationsafdelingen har vi særligt fokus på energieffektivisering og oppetid.

Det er både dyrt og ressourcekrævende at holde stille i produktionen. Derfor er det også vigtigt at være på forkant ift. at kunne afværge uønskede og dyre stop i produktionen.

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med en målrettet energistyring, der kan effektivisere dit ressourceforbrug og samtidig sikre, at du lever op til de standarder, der er fastsat ift. en bæredygtig tilgang til energiforbruget.


Ses vi på messen til en uddybende snak om, hvad du helt præcist kan gøre i din virksomhed, for at optimere processerne og forhindre nedetid?

Flere artikler fra Lund & Sørensen A/S

Artikel er skrevet af:

Lund & Sørensen A/S

Lund & Sørensen A/S er et stærkt, alsidigt og innovativt system- & automationshus med afdelinger i Danmark, Kina, Indien og USA.

Vi har igennem mere end 30 år opbygget viden og tværfaglighed inden for industriel elvarme, temperaturfølere, automation og vindenergi. Vi er markedsledende i Danmark og har særligt fokus på elektrificering af industrien i forbindelse med produktionssikkerhed og den grønne omstilling.

L&S Group understøtter hele processen fra salg til fremstilling og logistik og virksomheden er iso9001 og iso140001-certificeret.

Lund & Sørensen A/S er ejet af den svenske in

Se profil
keyboard_arrow_up