Artikler

En kraftfulde CloudVPN med alle de funktionaliteter du skal bruge til overvågning og fjernadgang!

arrow_backTil oversigten

22. september 2023 | Beijer Electronics A/S

Vores CloudVPN Gateway-løsning tilbyder en cybersikker og kraftfuld fjernadgang til dit udstyr og enheder på stedet. Det er nemt at installere og konfigurere, og CloudVPN Gateway-løsningen giver 3 forskellige tilslutningsmuligheder; kablet Ethernet, WiFi og LTE, som kan kombineres og sætter dig i stand til at oprette redundante forbindelser og gøre dit netværk yderst robust. Med CloudVPN-tjenesten kan du opsætte forskellige brugerprofiler med forskellige adgangsrettigheder, hvilket giver høj sikkerhed.

CloudVPN Gateway-løsningen er en fantastisk tilføjelse til vores fjernadgangstilbud og bringer komplementær værdi til en bred produktportefølje, der gør det muligt for dig at skabe smarte funktionelle automationsløsninger.

Med CloudVPN Gateway-løsningen vil du være i stand til:

- Fjernadgang til dine systemer nemt og sikkert
- Giv sikker adgang til forskellige brugere
- Log dine data direkte til skyen
- Få notifikationer fra dit udstyr og enheder

Du vil bliver overrasket over hvor brugervenlig, effektiv og prisvenlig denne dataopsamlings løsning er!

Flere artikler fra Beijer Electronics A/S

Artikel er skrevet af:

Beijer Electronics A/S

Beijer Electronics er en multinational teknologivirksomhed, der forbinder mennesker og teknologi for at optimere processer i forretningskritiske applikationer.

Vores tilbud omfatter operatørkommunikation, automationsløsninger, digitalisering og datakommunikation samt support. Som eksperter i brugervenlig software, hardware og tjenester for IIoT, giver vi dig mulighed for at møde dine udfordringer gennem førende løsninger.

Beijer Electronics blev grundlagt i 1981 med hovedkontor i Malmø, Sverige. I løbet af de sidste fire årtier har virksomheden ekspanderet internationalt og er repræsente

Se profil
keyboard_arrow_up