Artikler

NYHED! - Enestånde funktionaliteter og ekstrem høj ydelse samlet i én CPU!

arrow_backTil oversigten

22. september 2023 | Beijer Electronics A/S

Vi er glade for at frigive den nye BCS-NX3008 CPU til maskin- og procesapplikationer, der leverer den ydeevne, tilslutningsmuligheder og alsidighed, der kræves til Industry 4.0. Med avanceret software og cybersikkerhedsfunktioner giver BCS-NX3008 dig en komplet løsning til systemer med forskellige segmenter og kompleksiteter.

Tilgængelighed og høj ydeevne!
Ud over de højdepunkter, der er relateret til hardwareopgraderinger, byder BCS-NX3008 også på nye softwareressourcer til sikkerhed, tilslutning og virtualisering. En af disse funktioner er den indlejrede VPN, som skaber en privat og direkte tunnel, når den er tilsluttet CPU'en. Denne funktionalitet giver dig adgang til dit virksomhedskontrolnetværk eksternt og sikkert. CPU'en understøtter også FTP-forbindelser, som gør det muligt for enheden at udveksle data med en server, der bruger samme teknologi. Denne funktionalitet tillader fjernadgang til de datapakker, der genereres af controlleren, såsom logfiler indsamlet via en datalogger-funktion. En anden ny funktion tilgængelig på BCS-NX3008 er den indlejrede Linux-platform. Ressourcen, der er hjemmehørende i CPU'en, gør det muligt at virtualisere applikationer såsom Unix-baseret software. Funktionen forbedrer alsidigheden og hastigheden af ​​operativsystemet, hvilket tillader behandling af flere data i CPU'en.


Industry 4.0 kompatibel:
- OPC UA/MQTT
- VPN/FTP
- Docker
- Cybersikkerhed
-
Høj ydeevne:
- 64-bit 1GHz
- ARM processor
- 3 x Gigabit Ethernet
-1000 PID loops på <5ms
Smart:
- Webserver
- 1MB retentionshukommelse
- 32 MB programsoftwarehukommelse

Fleksibel tilslutning:
- PROFINET
- ETHERNET/IP
- MODBUS
- CANOåben
- USB f/Wifi og 3G/4G

Skalerbar:
Nexto PLC'er dækker små til store og komplekse applikationer

Kraftig BCS Tools-software:
- Nem at bruge CODESYS-baseret software
- Online redigering og offline simulering

Tekniske specifikationer:
-1 GHz 64 bit ARM-processor
-3 Gigabit Ethernet-grænseflader, 2 af dem kan konfigureres til at fungere som en PROFINET I/O-controller, med understøttelse af ringlukning, både med MRP (Media Redundancy Protocol), der fungerer som ringmanager (MRM - Media Redundancy Manager) i PROFINET-netværk, og med RSTP (Rapid Spanning Tree Protocol) i de andre protokoller
- 1 RS-485 isoleret serie
- 1 CAN-interface isoleret seriel
- 1 mikrohukommelseskort til massehukommelseslagring
- 1 USB-interface til lagring, massehukommelse, USB-seriel konverter, trådløst og 3G-modem
- Indbygget strømforsyning, der kan levere 15W til bussen
- Integreret HTTP-server til diagnostik
- Udvikling af websider til brugerapplikation (Webvisu)
- Udvidet driftstemperaturområde fra -20°C til 60°C
- CE – europæiske direktiver
- UL og cUL – NRAQ-type (reguleret under UL61010-1 og UL61010-2-201 sikkerhedsstandarder)
- DNV-GL – Certificering (kommer snart)

Flere artikler fra Beijer Electronics A/S

Artikel er skrevet af:

Beijer Electronics A/S

Beijer Electronics er en multinational teknologivirksomhed, der forbinder mennesker og teknologi for at optimere processer i forretningskritiske applikationer.

Vores tilbud omfatter operatørkommunikation, automationsløsninger, digitalisering og datakommunikation samt support. Som eksperter i brugervenlig software, hardware og tjenester for IIoT, giver vi dig mulighed for at møde dine udfordringer gennem førende løsninger.

Beijer Electronics blev grundlagt i 1981 med hovedkontor i Malmø, Sverige. I løbet af de sidste fire årtier har virksomheden ekspanderet internationalt og er repræsente

Se profil
keyboard_arrow_up