Cases

Rynkeby fabrik skridsikret

arrow_backTil oversigten

30. maj 2023 | Real Safety

Rynkeby Foods A/S er grundlagt i 1934, og er en af markedslederne i Danmark indenfor frugt- og grøntsagsbaserede fødevarer - af højeste kvalitet.

Udfordring
I en produktion som hos Rynkeby Foods, vil der altid være særlige områder som bliver ekstra glatte pga. af væde og pulp. Andre steder blev ståltrapperne meget glatte og usikre at færdes på, når sålerne er våde.

Løsning
Som ved andre større produktionsvirksomheder, gennemgik Real Safety fabrikken for en samlet risikovurdering, samt for at få et økonomisk overblik over en fuld løsning i de pågældende områder af produktionen.

Rynkeby Foods ved godt, at det er billigere at forebygge end at helbrede, så de træf hurtigt den ansvarlige beslutning om, at få sikret samtlige lokationer.

Trappe- og trinsikring blev kort efter leveret. Tilskåret, mærket og pakket til hver enkel lokation, så Rynkeby Foods selv kunne foretage montagen i det tempo, som passede til de enkelte produktionsområder.

Area Manager, Kristian Rune Hansen fortæller:
”Real Safety reagerede professionelt på vores henvendelse og mødte efter få dage op, til en fælles gennemgang af produktionsområderne. Det var rart at få andre øjne på vores områder, til at give en faglig risikovurdering af vores faciliteters overflader. Under gennemgangen blev der nøje lyttet til, hvordan vores udfordringer påvirkede vores arbejdsgange og rutiner. Nu kan vi fokusere på vores arbejde, uden at skulle være nervøse for at miste fodfæstet pga. glatte overflader. En øjeblikkelig forbedring af arbejdsmiljøet, især også på det ergonomiske område.”

Flere artikler fra Real Safety

Casen er skrevet af:

Real Safety

Vi er eksperter i skridsikring samt konstruktionsprofiler i glasfiber

Siden 2005 har vi fokuseret på rådgivning, salg og produktudvikling af skridsikre løsninger og konstruktionsprofiler til food og pharma, offshore, marine og industri.

Vi er i konstant udvikling og dette har givet os en markedsledende position i markedet, hvor vi i dag leverer til alle typer erhverv, inkl. fødevareindustrien.

Real Safety opgraderer både den fysiske og visuelle sikkerhed, og nedbringer dermed antallet af arbejdsulykker. Læs mere om os på www.realsafety.dk

Se profil
keyboard_arrow_up