Real Safety

J 7350

Antal medarbejdere

11-25

Lokationer

Esbjerg, Danmark

Find os på

Vi er eksperter i skridsikring samt konstruktionsprofiler i glasfiber

Siden 2005 har vi fokuseret på rådgivning, salg og produktudvikling af skridsikre løsninger og konstruktionsprofiler til food og pharma, offshore, marine og industri.

Vi er i konstant udvikling og dette har givet os en markedsledende position i markedet, hvor vi i dag leverer til alle typer erhverv, inkl. fødevareindustrien.

Real Safety opgraderer både den fysiske og visuelle sikkerhed, og nedbringer dermed antallet af arbejdsulykker. Læs mere om os på www.realsafety.dk

Mød os

Lise Løth Nielsen

Sælger

Lise har mange års erfaring indenfor salg af sikkerhedsløsninger og skridsikring - inkl. opmåling, tilskæring og installation af løsninger, der reducerer risikoen for faldulykker indenfor alle segmenter i Danmark - i alle typer industri og produktion.

Kontakt

Lise Løth Nielsen

Ed Visser

Sælger

Ed har mange års erfaring med salg til forskellige brancher, og er ansvarlig for eksport på hjemmemarkedet med fokus på blandt andet kunder inden for Olie og Gas og Renewables.

Kontakt

Ed Visser

Produkter fra Real Safety


Artikler skrevet af Real Safety


Cases skrevet af Real Safety


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra HI Tech & Industry Scandinavia.

keyboard_arrow_up