Cases

SLIDING GUIDES TIL BLADT INDUSTRIES

arrow_backTil oversigten

12. juni 2023 | AAG Aalborg Gummivarefabrik

AAG leverer bæredygtige sliding guides til Bladt Industries, som producerer fundamenter, transition pieces og transformerstationer til offshore vindmølleprojekter. Denne sending sliding guides skal anvendes til vindmølleprojektet Vesterhav Nord & Syd, som energiproducenten Vattenfall står bag.

Vores sliding guides monteres inde i transitions pieces, også kaldet TP’er, og har til formål at skabe en sikker og nem montering på monopælene, som danner fundamentet for havvindmøllerne. Emnerne er tilpasset det specifikke projekt og fremstillet i genanvendt polyethylen (PEHD), som er et slidstærk plastmateriale.

Flere artikler fra AAG Aalborg Gummivarefabrik

Casen er skrevet af:

AAG Aalborg Gummivarefabrik

AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S er en af Danmarks førende leverandører af tekniske løsninger i gummi, plast og skum på tværs af industrierne vind, olie og gas, maritim, transport, byggeri, maskinindustri, elektronik, ventilation (HVAC), landbrug, fødevarer, medicinal samt sundhed og sport. AAG producerer, forhandler og bearbejder tekniske produkter i gummi, plast og skum. Med mere end 90 års erfaring er vores innovative og kundetilpassede løsninger med til at give dig flere fordele i én løsning.

Se profil
keyboard_arrow_up