Etisoft Nordic ApS

L 9020

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Silkeborg, Danmark

Find os på

Om Etisoft

Med mere end 30 år på markedet, er Etisoft under konstant udvikling, med det formål at møde vores kunders behov inden for rammerne af mærkning og automatisk identifikation af produkter. Omfattende service af erhvervskunder og dynamisk udvikling, har etableret vores position som kvalificeret global leverandør af etiketter og funktionelle produkter til mange forskellige brancher. De implementerede servicemodeller gør det også muligt at tilpasse principperne for samarbejde, til hver slags kunde inden for rammerne af konsolidering af leverancer af produkter, til kundens fabrikker over hele verden. Det skiftende marked og vores kunders forventninger har motiveret os til at udvikle og opbygge kompetencer relateret til procesautomatisering. Vi udvider med succes, hvad vi kan tilbyde kunderne med nye Auto ID-enheder, applikationssystemer til etiketter, AGV-baserede intralogistiske systemer, vision systemer og løsninger inden for anvendelsesområdet for RFID-teknologien.

Fra labels til Industry 4.0
Vores vision

Etisoft er et anerkendt firma og en teknologisk moden virksomhed på producentens marked og leverandører af etiketter og funktionelle produkter til mange brancher. Det er etiketten, der udfører rollen at videregive informationer, både inden for løsninger til industriel automatik og inden for systemer, der understøtter produktionsautomatisering, og her kommer vi ind i billedet. Vi deler viden og erfaringer med vores kunder. Vi er inspireret af deres behov, takket være disse behov bliver vi bedre og bedre og mere alsidige, mens vi udvider vores portefølje af produkter. Vi ser vores fremtid med både udvikling, der gør det muligt for os at opretholde vores ry, som en moderne og ansvarlig leverandør og med produkter, der lader os og vores kunder nå niveauet af en Industry 4.0 virksomhed.

Sikkert samarbejde - fortsat udvikling
Vores mission

Mens vi bygger et stærkt Etisoft, lægger vi stor vægt på et stabilt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og partnere. Det samarbejde, vi tilbyder, er baseret på teknologisk sikkerhed og en garanti for passende produktionskapacitet gennem investeringer i vores maskinområder, nye teknologier og udvikling af kompetencer og færdigheder af vores personale, der består af 400 personer. Det partnerskabsbaserede forhold til vores største leverandører sikrer produktionskontinuitet og leveringsdatoer for møder, og det garanterer konstant høj kvalitet af de tilbudte produkter. Det er bevist af adskillige certifikater. En bred portefølje af produkter, klare principper for samarbejde og omfattende service, får Etisoft til at blive betragtet som en troværdig og sikker arbejdsgiver og en pålidelig partner i forretningsanliggender.

Mød os

John Briann Petersen

CEO/ Direktør

Direktør hos Etisoft Nordic Aps Specialist i følgende produkt grupper: RFID Labels UL Labels TTR Ribbon Print apply labeling systems Filling & capping

Kontakt

John Briann Petersen

David Woetmann

Sales Manager

Sales Manager hos Etisoft Nordic ApS Specialist i følgende produkt grupper: - EPSON Colorworks Printer - Produkt Labels - UL Labels - TTR Ribbon - Print apply labeling systems - Robot løsninger

Kontakt

David Woetmann

Helle Juul Østergaard

Sales Support

Kontakt

Helle Juul Østergaard

Nadja Woller Rosenqvist

Sales Support

Kontakt

Nadja Woller Rosenqvist

Produkter fra Etisoft Nordic ApS


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra HI Tech & Industry Scandinavia.

keyboard_arrow_up