STEFFCA A/S

J 7180

Antal medarbejdere

26-50

Lokationer

Nyborg, Danmark

München, Tyskland

Find os på

STEFFCA A/S er en af Danmarks førende leverandører af paknings- og tætningsløsninger. Vi leverer professionelle løsninger til en bred vifte af brancher, lige fra farmaceutisk industri til offshore, både på det danske og udenlandske marked.

Desuden producerer og monterer STEFFCA også skræddersyede isoleringspuder, som er en sikker løsning til at opnå markante energibesparelser.

Energibesparelser er vigtigere end nogensinde før, både af hensyn til de markant stigende energipriser, men lige så vigtigt for at reducere CO2-udledningen og dermed opnå besparelser på klimaregnskabet.

Isoleringspuderne kan tilpasses alle brancher og anvendes i for eksempel varmecentraler, produktionsanlæg og forsyningsinstallationer, hvor de typisk monteres på flanger, ventiler, pumper, kompensatorer, motorer etc.

Vi søger konstant efter at udvikle både produkter og løsninger for at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores kunder. Vi vægter at bruge den nyeste teknologi i vores produktion og har stor fokus på kvalitet i alt hvad vi foretager os. Vi har hovedsæde i Nyborg, hvor vi beskæftiger 40 medarbejdere.

Hos STEFFCA tager vi vores samfundsansvar og klimaaftryk alvorligt. Vi ønsker at have fokus på klima, miljø og mennesker samtidig med, at vi driver en ansvarlig og økonomisk forretning. Vi har især fokus på FN’s Verdensmål - 8, 12 og 13.

Vi ser det det som et samfundsansvar, at vores pakninger er produceret i de bedste materialer og med de helt rigtige specifikationer, for dermed at minimere risikoen for lækager, hvilket kan have store konsekvenser både for klima, miljø og mennesker.

Vi arbejder systematisk og vedholdende for at igangsætte væsentlige indsatser. I 2023 har vi opdateret vores bæredygtighedsstrategi. Vores prioriterede fokusområder er ansvarligt sortiment, bæredygtig drift og at være en attraktiv arbejdsplads.

Det er vores målsætning altid at yde vores kunder den bedste service, høj kvalitet, fokuseret innovation og hurtig levering.

Mød os

Martin Steffensen

Managing Director

Owner of STEFFCA

Kontakt

Martin Steffensen

Mikkel Steffensen

Export Manager

Owner of STEFFCA

Kontakt

Mikkel Steffensen

Rene Jeppesen

Sales Manager

Kontakt

Rene Jeppesen

Jesper W. Jørgensen

Key Account Manager

Kontakt

Jesper W. Jørgensen

Thomas Methmann

Key Account Manager

Kontakt

Thomas Methmann

Jesper Tuemand Jessen

Key Account Manager

Kontakt

Jesper Tuemand Jessen

Annette Hougaard

Marketing Manager

Kontakt

Annette Hougaard

Martin J. Lauritsen

Purchasing Manager

Kontakt

Martin J. Lauritsen

Produkter fra STEFFCA A/S


Cases skrevet af STEFFCA A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra HI Tech & Industry Scandinavia.

keyboard_arrow_up