Artikler

Board-to-board stik op til 28 Gbps

arrow_backTil oversigten

5. juli 2023 | Phoenix Contact A/S

Med de nye Finepitch FR serier af board-to-board stik med en deling på 1,27 mm muliggør Phoenix Contact nu datahastigheder op til 28 Gbps

De innovative serier har et performance boost, som er gjort mulig af intelligent komponentdesign og kvalitetsdrevet produktion. Som en service tilbyder Phoenix Contact specifikke simulationer for at sikre at dataintegritet og nominel impedans bevares i kundeapplikationer. De skalérbare board-to-board og wire-to-board stik med et lige antal positioner fra 6 til 100 sikrer en høj grad af fleksibilitet i valget af komponenter. Messanine og coplanare applikationer og mother-daughter forbindelser kan også laves. Det sofistikerede kontaktdesign giver mulighed for fleksibel højdejustering af printkortet (stack height).

Derudover sikres kompatibilitet med tidligere FP 1,27 serier og relevante konkurrentløsninger på markedet. De forgyldte kontaktpunkter giver langvarig stabil signaloverførsel med strømme op til 2,3 A. Hvis du er interesseret, sender vi med glæde gratis produktprøver via vores sample service.

Flere artikler fra Phoenix Contact A/S

Artikel er skrevet af:

Phoenix Contact A/S

PHOENIX CONTACT A/S er et datterselskab af PHOENIX CONTACT GmbH & Co. KG i Tyskland og er en af de markedsførende virksomheder i verden inden for elektronisk interface- og industriel automatiseringsteknik med mere end 22.000 medarbejdere i hele verden. Et netværk med 50 datterselskaber samt ca. 30 repræsentanter i Europa og oversøisk varetager det globale salg.

I Danmark beskæftiger PHOENIX CONTACT 30 medarbejdere på hovedkontoret i København og yderligere 12 på salgskontoret i Kolding. I København har vi foruden salgsafdeling, support og administration også vores eget værksted til bearbej

Se profil
keyboard_arrow_up