Artikler

Nye printkortstik giver frihed til design

arrow_backTil oversigten

5. juli 2023 | Phoenix Contact A/S

Den nye SPC 4 printkortstikserie fra Phoenix Contact sparer plads og reducerer produktionsomkostninger med sit kundeorienterede design.

Med en deling på blot 6,35 mm optager printkortstikkene fra SPC 4 serien nu endnu mindre plads på printkortet. Forbedret skærmkontaktering giver stor frihed i design-in processer. THR grunddelene på SPC 4 serien giver mulighed for automatiseret bestykning, som reducerer produktionsomkostninger. Derudover giver denne sofistikerede serie også mulighed for reflow-loddeprocesser. Den kendte Push-in tilslutning gør installationen nem, og store ledere op til 4 mm2 kan anvendes. Udvidet berøringsbeskyttelse på grunddel og stik sørger for ekstra sikkerhed.

Flere artikler fra Phoenix Contact A/S

Artikel er skrevet af:

Phoenix Contact A/S

PHOENIX CONTACT A/S er et datterselskab af PHOENIX CONTACT GmbH & Co. KG i Tyskland og er en af de markedsførende virksomheder i verden inden for elektronisk interface- og industriel automatiseringsteknik med mere end 22.000 medarbejdere i hele verden. Et netværk med 50 datterselskaber samt ca. 30 repræsentanter i Europa og oversøisk varetager det globale salg.

I Danmark beskæftiger PHOENIX CONTACT 30 medarbejdere på hovedkontoret i København og yderligere 12 på salgskontoret i Kolding. I København har vi foruden salgsafdeling, support og administration også vores eget værksted til bearbej

Se profil
keyboard_arrow_up