Artikler

Stik med Push-in teknologi med vippearm

arrow_backTil oversigten

5. juli 2023 | Phoenix Contact A/S

Nyt fra Phoenix Contact: service- og afgreningsstik med Push-in teknologi med vippearm.

Vippearmsteknologi giver mulighed for hurtig og tidsbesparende multipel fortrådning af forskellige ledertyper med og uden montagerør. Stikkene er simpelthen integreret i funktionsskakten på rækkeklemmerne.

Det er hurtigt og nemt at udføre forskellige tests med LPS servicestikkene. Kontaktfjederen har en forsølvet overflade for at sikre permanent og langvarig kvalitet.

LPO afgreningsstikkene gør det muligt nemt at integrere yderligere afgreninger. Det betyder, at LPO stik især giver en væsentlig fordel, hvis det er nødvendigt at ændre designet i styretavlen. Det specielle design muliggør en holdbar og robust tilslutning. De nye stik er nemme at bruge, giver en sikker forbindelse, har høj fleksibilitet og hurtig installation.

Flere artikler fra Phoenix Contact A/S

Artikel er skrevet af:

Phoenix Contact A/S

PHOENIX CONTACT A/S er et datterselskab af PHOENIX CONTACT GmbH & Co. KG i Tyskland og er en af de markedsførende virksomheder i verden inden for elektronisk interface- og industriel automatiseringsteknik med mere end 22.000 medarbejdere i hele verden. Et netværk med 50 datterselskaber samt ca. 30 repræsentanter i Europa og oversøisk varetager det globale salg.

I Danmark beskæftiger PHOENIX CONTACT 30 medarbejdere på hovedkontoret i København og yderligere 12 på salgskontoret i Kolding. I København har vi foruden salgsafdeling, support og administration også vores eget værksted til bearbej

Se profil
keyboard_arrow_up