Artikler

Armor PowerFlex drive – til de mest krævende opgaver

arrow_backTil oversigten

12. juli 2023 | Wexøe A/S

Hvis du er på udkig efter et drev der løser selv de mest krævende opgaver, så tag et kig på Armor™ PowerFlex® 35-series On-Machine™ drives fra Rockwell Automation.
Har du brug for et drev, som kan klare selv de mest krævende opgaver? Den nyeste generation af On-Machine motorkontrol løsninger fra Rockwell Automations er Armor™ PowerFlex® 35-series On-Machine™.

Armor™ PowerFlex® 35-series On-Machine™ løsningen fra Rockwell Automation er en decentralt placeret motorstyring i IP 65. I installationsfasen er der færre dele at montere, hvilket i sig selv reducerer risikoen for fejl. Du opnår mindre installationspaneler, hurtigere commissioning og mindre nedetid.

Smart, pålidelig, sikker og enkel
• 0,75…2,2kW frame
• Integreret gigabit dual-port EtherNet/IP
• Udvalg af motorkontrol optioner
• Fleksibel montering
• Hardware og netværkssikkerhed

Drevet kan integreres med Logix og Studio 5000 design software, så du opnår bedre ydeevne.

Disse drev udgør en integreret præ-designet løsning tæt på motoren til applikationer i hårdt, industrielt miljø, hvor det er kritisk af holde montagetid og omkostninger på et minimum.

Flere artikler fra Wexøe A/S

Artikel er skrevet af:

Wexøe A/S

Rockwell Automations – en del af vores DNA

Industrien oplever i stigende grad lovkrav omkring energiforbrug, materialeforbrug og transport; poster som typisk er blandt de store klimasyndere i produktionsvirksomheder.

Start din digitaliseringsrejse mod en bæredygtig fremtid sammen med os
Ved at bruge data og intelligent software fra Rockwell Automations kan produktionsvirksomheder og maskinbyggerne ikke blot leve op til lovkravene, men også styrke konkurrenceevnen, bibeholde jobs på danske hænder, nyudvikle teknologier og gøre en indsats for miljøet.

I tæt samarbejde med Rockwell

Se profil
keyboard_arrow_up