Artikler

En platform, der dækker hele dit behov til industriel maskindesign

arrow_backTil oversigten

12. juli 2023 | Wexøe A/S

Samarbejd på tværs af automationsdesignteams med software og projektindhold, der altid er opdateret, og med kraftfulde, skalerbare værktøjer
Med FactoryTalk® Design Hub™-softwaren er alt dette og mere til nu muligt. Ved at udnytte kraften i skyen kan virksomheder forenkle softwarestyringen, samtidig med at de øger produktiviteten, afkorter time-to-market og designer systemer, der koster mindre at bygge og giver mere værdi i hele deres levetid.

Ved at vælge Rockwell Automation som basis for din digitale transformation, kan du innovere og vokse med en pålidelig partner.

FactoryTalk Design Hub har sikkerhed som sin kerne, så du trygt kan opbygge dine designoperationer til at blive mere agile, effektive og innovative ved hjælp af skyen.

Læs også om FactoryTalk Optix Software – åben, skalerbar HMI visualiseringsplatform

Lad os designe en mere produktiv fremtid sammen.

Flere artikler fra Wexøe A/S

Artikel er skrevet af:

Wexøe A/S

Rockwell Automations – en del af vores DNA

Industrien oplever i stigende grad lovkrav omkring energiforbrug, materialeforbrug og transport; poster som typisk er blandt de store klimasyndere i produktionsvirksomheder.

Start din digitaliseringsrejse mod en bæredygtig fremtid sammen med os
Ved at bruge data og intelligent software fra Rockwell Automations kan produktionsvirksomheder og maskinbyggerne ikke blot leve op til lovkravene, men også styrke konkurrenceevnen, bibeholde jobs på danske hænder, nyudvikle teknologier og gøre en indsats for miljøet.

I tæt samarbejde med Rockwell

Se profil
keyboard_arrow_up