Artikler

FactoryTalk Optix Software – åben, skalerbar HMI visualiseringsplatform

arrow_backTil oversigten

12. juli 2023 | Wexøe A/S

Velkommen til FactoryTalk® Optix™, Rockwell Automations nye visualiseringsplatform. Værkøjet giver dig adgang til moderne teknologi, innovative designs og skalerbare implementeringsmuligheder i dit maskindesign.
Udvid mulighederne i din visualisering og opnå forenklet maskindesign – samtidig med mere effektivitet og omkostningseffektivitet.

FactoryTalk Optix kan hjælpe med at forbedre din proces, effektivitet og leverancer – i ét lettilgængeligt værktøj.

Samarbejd på tværs og opnå skalerbarhed og interoperabilitet i din HMI.

Nye SaaS-aktiverede workflows gør det muligt for dit team at samarbejde, når som helst og hvor som helst takket være indbygget sporing af ændringer og versionering, der automatisk holder styr på, hvem der har gjort hvad og hvornår.

Hvis du kan få adgang til disse funktioner fra en webbrowser, åbner du op for nye muligheder for applikationsdesign, test og implementering til flere personer på flere steder.

Fleksibilitet og inter-operabilitet er grundlaget for FactoryTalk Optix, som er værktøjet der visualiserer dit HMI.

Test det på dine egne designs i dag.

Flere artikler fra Wexøe A/S

Artikel er skrevet af:

Wexøe A/S

Rockwell Automations – en del af vores DNA

Industrien oplever i stigende grad lovkrav omkring energiforbrug, materialeforbrug og transport; poster som typisk er blandt de store klimasyndere i produktionsvirksomheder.

Start din digitaliseringsrejse mod en bæredygtig fremtid sammen med os
Ved at bruge data og intelligent software fra Rockwell Automations kan produktionsvirksomheder og maskinbyggerne ikke blot leve op til lovkravene, men også styrke konkurrenceevnen, bibeholde jobs på danske hænder, nyudvikle teknologier og gøre en indsats for miljøet.

I tæt samarbejde med Rockwell

Se profil
keyboard_arrow_up