Artikler

ArmorKinetix distribuerede servodrev

arrow_backTil oversigten

12. juli 2023 | Wexøe A/S

En ny æra er ankommet inden for On-Machine™ bevægelseskontrol. Rockwell Automation hæver barren for, hvad der er muligt i dit næste maskindesign med ArmorKinetix® Distributed Servo Drives. Denne drevplatform tilbyder Kinetix® 5700-servodrevets høje ydeevne i en kompakt On-Machine-formfaktor, der gør det muligt for dine produktionsmaskiner at blive mere effektive, fleksible og omkostningseffektive end nogensinde før.
Forestil dig at dine maskiner bliver mere strømlinet, grønne og mere kraftfulde

Mød teknologien bag hurtigere idriftsættelse og mere intelligente maskiner.

ArmorKinetix Distributed Servo Drives er en modulær, skalerbar løsning, der opfylder dine behov for motion kontrol. Ved at montere drevene uden for styreskabet kan du drastisk reducere systemkompleksiteten, sænke de samlede systemomkostninger og gøre det muligt for dit team at blive mere produktiv.

Sæt skub i dit næste smarte maskinkoncept med intelligent bevægelseskontrol
ArmorKinetix Distributed Servo Drives giver producenter i industrien et nyt værktøj til at designe mere effektive produktionsmaskiner.

Teknologien fås som integreret drev-motor-løsning og som drev tæt på motoren, der muliggør en revolutionerende tilgang til design af maskiner, så de kræver færre dele og termineringer og fylder mindre på gulvet.

Det giver kortere konstruktionstid, færre fejlkilder og højere produktivitet pr. kvadratmeter.

Oplev, hvordan ArmorKinetix Distributed Servo Drives kan hjælpe med at transformere, hvad der er muligt i dine maskindesign.

Flere artikler fra Wexøe A/S

Artikel er skrevet af:

Wexøe A/S

Rockwell Automations – en del af vores DNA

Industrien oplever i stigende grad lovkrav omkring energiforbrug, materialeforbrug og transport; poster som typisk er blandt de store klimasyndere i produktionsvirksomheder.

Start din digitaliseringsrejse mod en bæredygtig fremtid sammen med os
Ved at bruge data og intelligent software fra Rockwell Automations kan produktionsvirksomheder og maskinbyggerne ikke blot leve op til lovkravene, men også styrke konkurrenceevnen, bibeholde jobs på danske hænder, nyudvikle teknologier og gøre en indsats for miljøet.

I tæt samarbejde med Rockwell

Se profil
keyboard_arrow_up