Artikler

Magnet systemer

arrow_backTil oversigten

7. september 2023 | SEKELS GmbH

Magnet systemer

Vi designer og producerer magnetbaserede og elektriske magnetsystemer af forskellig art, også kombineret med f.eks. g. magnetisk afskærmning. Enkelte komponenter eller dele, som f.eks. g. stangsko, specielle kerner eller ågsystemer er også tilgængelige og produceres efter dine krav - fra prototyper til serieleverancer.

Ansøgninger er f.eks. g. acceleratorer (Betatron), induktiv opvarmning, magnetiske sensorer, videnskabeligt udstyr og meget mere.

Vores styrke er viden om de magnetiske legeringer fra amorfe og nanokrystallinske metaller til pulvermaterialer, hvordan man bearbejder dem, og hvordan man kombinerer dem med andre materialer. Derudover har vi lang erfaring med beregning og design af forskellige magnetiske kredsløb.

En del af vores aktiviteter er f.eks. g. undersøgelse af limsystemer under særlige miljøer, måling af magnetiske egenskaber, beregning af magnetiske kredsløb, kundespecifikke undersøgelser som vurdering af serieevne af materialer, forbindelser og systemer.

Flere artikler fra SEKELS GmbH

Artikel er skrevet af:

SEKELS GmbH

MAGNETISKE MATERIALER, KOMPONENTER OG SYSTEMER

Vi er specialister inden for magnetiske felter, magnetiske materialer, ringformede kerner, magnetsystemer og magnetiske afskærmninger - lige fra vejledning til levering af færdige komponenter og systemer.

Sekels GmbH i Ober-Mörlen, Tyskland

SEKELS GmbH udvikler, fremstiller og forhandler tekniske produkter inden for magnetisme. Med ca. 27 medarbejdere (hvoraf næsten halvdelen er fysikere og ingeniører) hjælper vi over 600 kunder fordelt over hele verden.
Som forhandler for VACUUMSCHMELZE GmbH & Co. KG kan vi tilbyde vores kunder både en

Se profil
keyboard_arrow_up