SEKELS GmbH

E 4081

Antal medarbejdere

26-50

Lokationer

Ober-Mörlen, Deutschland

Find os på

MAGNETISKE MATERIALER, KOMPONENTER OG SYSTEMER

Vi er specialister inden for magnetiske felter, magnetiske materialer, ringformede kerner, magnetsystemer og magnetiske afskærmninger - lige fra vejledning til levering af færdige komponenter og systemer.

Sekels GmbH i Ober-Mörlen, Tyskland

SEKELS GmbH udvikler, fremstiller og forhandler tekniske produkter inden for magnetisme. Med ca. 27 medarbejdere (hvoraf næsten halvdelen er fysikere og ingeniører) hjælper vi over 600 kunder fordelt over hele verden.
Som forhandler for VACUUMSCHMELZE GmbH & Co. KG kan vi tilbyde vores kunder både en omfattende lagerbeholdning af halvfabrikata, ringformede kerner og byggeelementer samt en udførlig teknisk vejledning.
Vi udvikler, konstruerer og fremstiller særlige kundeløsninger inden for kerneplader og pladepakker, magnetiske afskærmninger og afskærmningssystemer, induktive byggeelementer og magnetsystemer - lige fra prototype til serielevering.

Alle dele, byggeelementer og systemer fremstilles i Tyskland eller Østeuropa på basis af tekniske dokumenter, der er udfærdiget af os. Vi er certificeret iht. DIN EN ISO 9001:2015 og har kendskab til alle relevante normer og standarder.

Mød os

Morten Andresen

Sales

Kontakt

Morten Andresen

Michaela Bange

Sales

Kontakt

Michaela Bange

Produkter fra SEKELS GmbH


Artikler skrevet af SEKELS GmbH


Cases skrevet af SEKELS GmbH


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra HI Tech & Industry Scandinavia.

keyboard_arrow_up