Artikler

VAC - Induktive komponenter

arrow_backTil oversigten

7. september 2023 | SEKELS GmbH

Induktive komponenter af VACUUMSCHMELZE GmbH & Co. KG (VAC)
Vi er ekspertdistributør for de induktive komponenter i VACUUMSCHMELZE GmbH & Co. KG (VAC). VAC tilbyder et omfattende udvalg af komponenter til forskellige industri-, bil- og telekommunikationsapplikationer. VAC-komponenter kombinerer kvalitet og funktion.

Anvendelses- og omkostningsoptimerede standardkomponenter er tilgængelige for hurtige og effektive løsninger. For kundespecifikke krav ring til VAC eller os.

Find den her https://www.sekels.de/en/inductive-components

Induktive komponenter fra SEKELS GmbH
Induktive komponenter fra SEKELS er kundespecifikke løsninger designet af erfarne ingeniører på basis af moderne bløde magnetiske legeringer (f.eks. fra VAC). Vores sortiment omfatter "simple" Common Mode Chokes til sofistikerede Power Chokes til specielle applikationer eller komplette systemer eller samlinger.

Vi er den rette partner til innovative løsninger, som kræver en bred viden fra det magnetiske kredsløb til legeringssammensætningers adfærd i et barsk eller specielt miljø.

Mål for alle aktiviteter er en optimeret løsning i forhold til alle krav - teknisk og økonomisk. Udover egen produktion til små serier eller specialprocesser samarbejder vi med erfarne partnere, som producerer ud fra vores tekniske specifikationer i Tyskland og Østeuropa.

Derudover tilbyder vi udviklings- og måletjenester

Find den her https://www.sekels.de/en/inductive-components

Flere artikler fra SEKELS GmbH

Artikel er skrevet af:

SEKELS GmbH

MAGNETISKE MATERIALER, KOMPONENTER OG SYSTEMER

Vi er specialister inden for magnetiske felter, magnetiske materialer, ringformede kerner, magnetsystemer og magnetiske afskærmninger - lige fra vejledning til levering af færdige komponenter og systemer.

Sekels GmbH i Ober-Mörlen, Tyskland

SEKELS GmbH udvikler, fremstiller og forhandler tekniske produkter inden for magnetisme. Med ca. 27 medarbejdere (hvoraf næsten halvdelen er fysikere og ingeniører) hjælper vi over 600 kunder fordelt over hele verden.
Som forhandler for VACUUMSCHMELZE GmbH & Co. KG kan vi tilbyde vores kunder både en

Se profil
keyboard_arrow_up